Αυτό το άγνωστο παιχνίδι έγινε viral για το πόσο ρεαλιστικό δείχνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές σε λίγες ώρες
14 Οκτωβρίου 2022 13:13
Αυτό το άγνωστο παιχνίδι έγινε viral για το πόσο ρεαλιστικό δείχνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σύντομο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων από ένα υπό ανάπτυξη παιχνίδι, το οποίο ακόμη δεν έχει καλά-καλά όνομα! Συγκεκριμένα, ο indie developer Alexandre S. αποκάλυψε το project του δείχνοντας μερικά gameplay πλάνα και το αποτέλεσμα άφησε άναυδους τους χρήστες.

Το βίντεο αναρτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου και έγινε τόσο viral που σε λιγότερο από δύο μέρες μετά ήδη πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Twitter! Ο λόγος; Το παιχνίδι μοιάζει απίστευτα ρεαλιστικό. Πρόκειται για ένα shooter, όμως η προοπτική του είναι σαν τις action κάμερες που κουβαλάνε πολλές φορές οι airsoft παίκτες ή οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ.

Έτσι, αντί η κάμερα του παιχνιδιού να βρίσκεται στο κεφάλι του χαρακτήρα, όπως στα Call of Duty για παράδειγμα, βρίσκεται στο κέντρο του σώματος, με κατάλληλα εφέ αλλοίωσης των χρωμάτων και της εικόνας, για να μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν περισσότερο με πλάνα από GoPro κάμερα.

Δείτε το viral βίντεο του άγνωστου indie παιχνιδιού:

Οι αντιδράσεις άλλων χρηστών του Twitter:

Φυσικά, οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο εντυπωσιακό μοιάζει το παιχνίδι, με σχόλια μέχρι και από άλλους developers! Μερικές από τις αντιδράσεις ακολουθούν παρακάτω.