PS5: Έρχεται νέο bundle της κονσόλας μαζί με το God of War Ragnarok

Σύντομα στα καταστήματα
14 Οκτωβρίου 2022 12:15
PS5: Έρχεται νέο bundle της κονσόλας μαζί με το God of War Ragnarok

Πρόσφατα η Sony έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο, σύντομο trailer για το άκρως αναμενόμενο God of War Ragnarok. Αυτό εστίαζε στα επιπλέον χαρακτηριστικά της PS5 έκδοσης του παιχνιδιού, αλλά συγχρόνως, στο τέλος του, έκρυβε και μια επιπλέον ανακοίνωση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το νέο trailer, η Sony θα φέρει σύντομα στην αγορά ένα νέο PS5 Bundle. Αυτό θα περιλαμβάνει την κανονική έκδοση της κονσόλας που έχει τη δυνατότητα ανάγνωσης Blu-Ray δίσκων, καθώς και ένα αντίτυπο του God of War Ragnarok. Να σημειωθεί πως πρόκειται για voucher με κωδικό για ψηφιακό download και όχι για κανονικό retail αντίγραφο.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του bundle δεν έχει αποκαλυφθεί. Το ενδεχόμενο να έρθει στα ράφια των καταστημάτων πριν την διάθεση του παιχνιδιού είναι πιθανό, αλλά ανεξαρτήτως το αργότερο μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, το πακέτο θα είναι διαθέσιμο.

Όσον αφορά την τιμή, ούτε αυτή έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα είναι αντίστοιχη με αυτή του Horizon Forbidden West Bundle που υπάρχει ήδη στην αγορά.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε ένα νέο gameplay βίντεο που δείχνει την εξερεύνηση με τη βάρκα και το Svartalfheim realm, ενώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ.