God of War Ragnarök – Το νέο trailer έφτασε και εστιάζει στη δύναμη του PS5!

Εξηγώντας πως θα κάνει την εμπειρία καλύτερη
13 Οκτωβρίου 2022 16:47
God of War Ragnarök – Το νέο trailer έφτασε και εστιάζει στη δύναμη του PS5!

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου God of War Ragnarök και η Sony συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του τίτλου. Έτσι, μόλις δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο σύντομο trailer, το οποίο εστιάζει στο πώς το PlayStation 5 βελτιώνει την εμπειρία.

Συνοπτικά, όσοι προτιμήσουν να βιώσουν τη νέα περιπέτεια του Kratos και του Atreus όχι στο PS4, αλλά στο σύστημα νέας γενιάς της Sony, θα έχουν καλύτερα γραφικά και 4K απεικόνιση, γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης και καλύτερο immersion χάρη στον 3D ήχο και το DualSense χειριστήριο.

Οι επιλογές γραφικών του God of War Ragnarök στο PS5:

Οι κάτοχοι της next-gen κονσόλας της Sony θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ απεικόνισης σε πλήρη 4K ανάλυση με απόδοση 30 καρέ το δευτερόλεπτο ή δυναμική 4K ανάλυση και στόχο απόδοσης τα 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Οι βελτιώσεις του τεχνικού τομέα του God of War Ragnarök στο PS5 σε σχέση με το PS4:

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation, το God of War Ragnarök στο PS5 θα προσφέρει τις εξής βελτιώσεις:

Εντυπωσιακά γραφικά - Βυθιστείτε στους πανέμορφους κόσμους που θα εξερευνήσετε, οι οποίοι ζωντανεύουν με εκπληκτική καλλιτεχνική διεύθυνση και συναρπαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Θαυμάστε βελτιωμένες αντανακλάσεις, φωτισμούς και σκιές, καθώς και ενισχυμένη γεωμετρική λεπτομέρεια και πιο ρεαλιστική παραμόρφωση χιονιού.

Γρήγορη φόρτωση μέσω SSD - Επιστρέψτε στη δράση πιο γρήγορα από ποτέ: χάρη στον δίσκο SSD υψηλής ταχύτητας της κονσόλας PS5™ δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να αναστηθείτε όταν πεθάνετε. Απολαύστε ταχύτερους χρόνους φόρτωσης από τα σημεία ελέγχου του παιχνιδιού ή όταν ταξιδεύετε γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο.

Ενσωμάτωση του Ασύρματου Χειστηρίου DualSense - Κάντε το ταξίδι σας στα σκανδιναβικά βασίλεια πιο πειστικό, με συναρπαστικό haptic feedback και σκανδάλες δυναμικής απόκρισης.

Πλήρως βελτιστοποιημένο για Ήχο 3D - Απολαύστε τα μοναδικά ηχοτοπία των Εννέα Βασιλείων, με ήχους που αντηχούν γύρω σας στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Ο χωρικός ήχος υψηλής ακρίβειας σάς επιτρέπει να ακούτε τους εχθρούς που πλησιάζουν από κάθε κατεύθυνση, ακόμα και πάνω ή κάτω από τη θέση σας.

Το God of War: Ragnarök αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις κονσόλες του PlayStation οικοσυστήματος, δηλαδή τα PlayStation 5 και PlayStation 4, στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Για μια σύνοψη όλων των πληροφοριών που πρέπει να γνωρίζετε, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας άρθρο πατώντας εδώ.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer.