FIFA 23: Έκανε το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του franchise με εκατομμύρια παίκτες

To αντίο της EA Sports στο "FIFA" γίνεται με επιτυχημένο τρόπο
12 Οκτωβρίου 2022 22:46
FIFA 23: Έκανε το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του franchise με εκατομμύρια παίκτες

Με επιτυχημένο τουλάχιστον εμπορικά τρόπο φαίνεται να αποχαιρετάει η EA Sports και η Electronic Arts το franchise του FIFA.

Και αυτό διότι το FIFA 23 που κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες σημείωσε το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του FIFA franchise, όπως ανακοίνωσε η ΕΑ, καταγράφοντας ρεκόρ αριθμό παικτών. Συγκεκριμένα, μόλις την πρώτη εβδομάδα κατέκλυσαν τα ψηφιακά γήπεδα της ΕΑ πάνω από 10.3 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως

Αυτός ο αριθμός, σύμφωνα με την Electronic Arts, αντιπροσωπεύει τη "μεγαλύτερη περίοδο λανσαρίσματος στην ιστορία του FIFA franchise της ΕΑ Sports".

Με την ΕΑ να προετοιμάζεται για ένα εντελώς διαφορετικό λανσάρισμα του χρόνου, με το ολόδικό της ποδοσφαιρικό τίτλο, που θα ονομάζει EA Sports FC, το αντίο της εταιρίας στα FIFA μοιάζει αντιπροσωπευτικό της παρακαταθήκης που αφήνει πίσω της. 

Το FIFA 23 είναι διαθέσιμο για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 και θα είναι ο τελευταίος τίτλος της EA που θα κυκλοφορεί με την πασίγνωστη ονομασία, καθώς από το 2024 και έπειτα το δικό της "ποδοσφαιράκι" θα ονομάζεται EA Sports FC.

Τις εντυπώσεις μας για το FIFA 23, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα τις βρείτε πατώντας εδώ.