Κάποιος έβαλε τον Ace Ventura στο Cyberpunk 2077! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το αποτέλεσμα είναι φοβερό
10 Οκτωβρίου 2022 14:32
Κάποιος έβαλε τον Ace Ventura στο Cyberpunk 2077! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και εκεί που πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ένας YouTuber και λάτρης του Cyberpunk 2077 είπε να φτιάξει κάτι μοναδικό και να βάλει τον θρυλικό Ace Ventura του Jim Carrey «μέσα» στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, όλα αυτά τα έκανε ο eli_handle_b.wav, ένας YouTuber, ο οποίος έχει ανεβάσει πολλά τέτοιου είδους βίντεο τους τελευταίους μήνες, στα οποία παίρνει ένα δημοφιλή χαρακτήρα από μία ταινία συνήθως και τον βάζει στον κόσμο ενός videogame.

Έτσι, μόλις ανέβασε ένα νέο βίντεο στο κανάλι του, που βάζει τον Ventura σε πολλές διαφορετικές σκηνές μέσα στο Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red, συμπεριλαμβανομένης μιας car chase σκηνής από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα λέει και πολύ γνωστές ατάκες. Σε μία άλλη σκηνή βλέπουμε επίσης τον χαρακτήρα του Jim Carrey να παρακαλάει έναν εχθρό να μην τον σκοτώσει. Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, καλύτερα να σας αφήσουμε να απολαύσετε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο.

Αν σας αρέσει αυτό το Ace Ventura x Cyberpunk 2077 mashup, ο δημιουργός έχει ανεβάσει στο κανάλι του και άλλα τέτοια «τρολ» βίντεο, όπως αυτό με τον Aragorn που εξερευνά το The Lands Between του Elden Ring.

Το sequel του Cyberpunk 2077 έρχεται με κωδική ονομασία "Orion"   

Το Cyberpunk 2077 πάντως ζει μια εποχή αναβίωσης τον τελευταίο καιρό χάρη στην anime σειρά του Netflix, Cyberpunk: Edgerunners.