Το sequel του Cyberpunk 2077 έρχεται με κωδική ονομασία "Orion"

Η CD Projekt αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον του Cyberpunk franchise
04 Οκτωβρίου 2022 18:52
Το sequel του Cyberpunk 2077 έρχεται με κωδική ονομασία "Orion"

H CD Projekt RED επιφύλασσε μεγάλες ανακοινώσεις στην στρατηγική ενημέρωσή της που έκανε πριν από λίγα λεπτά για το μέλλων των παιχνιδιών της, αποκαλύπτοντας πως ο κόσμος του Cyberpunk θα επεκταθεί. 

Έτσι ανακοίνωσε και επίσημα πως έρχεται το κανονικό sequel του Cyberpunk 2077 που φέρει την κωδική ονομασία "Orion". Σύμφωνα με την λιτή ανακοίνωση του πολωνικού στούντιο: 

Το Orion είναι η κωδική ονομασία για το επόμενο παιχνίδι του Cyberpunk, που θα κατευθύνει το franchise ακόμη παραπέρα και θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις δυνατότητες αυτού του σκοτεινού φουτουριστικού σύμπαντος.

Προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που γνωρίζουμε για το sequel του Cyberpunk 2077, με την φύση της ανακοίνωσης να αφήνει να εννοηθεί πως το project μάλλον βρίσκεται σε φάση pre-production. 

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις της για τη νέα τριλογία Witcher παιχνιδιών και το νέο της IP, η CD Projekt RED ανέφερε ότι θα ενσωματώνει multiplayer στα περισσότερα από τα νέα της παιχνίδια, "με σκοπό να εμπλουτίσει την singe-player εμπειρία". 

Το Cyberpunk 2077 πάντως ζει μια εποχή αναβίωσης τον τελευταίο καιρό χάρη στην anime σειρά του Netflix, Cyberpunk: Edgerunners