Η Megan Thee Stallion χορεύει με τον Master Chief στο πιο περίεργο βίντεο για σήμερα

Η viral στιγμή της TwitchCon
09 Οκτωβρίου 2022 11:14
Η Megan Thee Stallion χορεύει με τον Master Chief στο πιο περίεργο βίντεο για σήμερα

Σε μια στιγμή από αυτές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν «φτάνει το internet για σήμερα», ο Master Chief, ο γνωστός πρωταγωνιστής της λατρεμένης σειράς Halo των Xbox κονσολών, έγινε trending θέμα στα social media έπειτα από το χορό του με την ράπερ Megan Thee Stallion.

Ναι, καλά διαβάσατε. Πριν μερικές ώρες το TwitchCon 2022 έκλεισε την ημέρα με μια φαντασμαγορική συναυλία, στην οποία οι fans της streaming πλατφόρμας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν διάφορους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και η πασίγνωστη ράπερ. Καθώς το σόου συνεχιζόταν, κάποια στιγμή η Megan Thee Stallion ανέβασε στη σκηνή έναν fan που είχε έρθει στο συνέδριο με ένα εντυπωσιακό cosplay του Master Chief.

Κάπως έτσι, το κοινό ξεκίνησε να ζητωκραυγάζει “Master Chief, Master Chief” και ο fan αποφάσισε να ζήσει τη στιγμή, αρχίζοντας να χορεύει μαζί με την Megan Thee Stallion. Το σκηνικό είναι πραγματικά σουρεαλιστικό και φυσικά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν το άφησαν ασχολίαστο.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μερικές σχετικές δημοσιεύσεις από τους χρήστες του Twitter, καθώς και διάφορα βίντεο από το περίεργο συμβάν.