Call of Duty: Modern Warfare II - Ειδικά οι PCάδες δείτε το νέο trailer!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του παιχνιδιού
08 Οκτωβρίου 2022 14:12
Call of Duty: Modern Warfare II - Ειδικά οι PCάδες δείτε το νέο trailer!

Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από τότε που η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το multiplayer trailer του Call of Duty: Modern Warfare II και τώρα, η εταιρία επιστρέφει με ένα νέο βίντεο.

Συγκεκριμένα, η Activision έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα trailer από το παιχνίδι που επικεντρώνεται καθαρά στο PC gaming και παρουσιάζει όλα τα νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από την έκδοση των υπολογιστών. Παραδείγματος χάρη, σε αυτό το βίντεο θα δείτε νέα πλάνα από το campaign, τα οποία τραβήχτηκαν απευθείας από τον υπολογιστή, τονίζοντας ότι η περιπέτεια του Task Force 141 θα είναι γεμάτη δράση.

Γνωστά πρόσωπα όπως οι Price, Ghost, Soap και Gaz επιστρέφουν και όπως λέει η Activision θα πρέπει να περιμένετε πολλές εκρηκτικές σεκάνς δράσης, με νυχτερινές αποστολές και φυσικά, καταδιώξεις με οχήματα.

Ωστόσο, μάθαμε ότι στο PC θα υπάρξει υποστήριξη για ultrawide monitor και 4K ανάλυση, καθώς και πολλές customization επιλογές. Επιπροσθέτως, η εταιρία μάς υπενθυμίζει ότι από την πρώτη ημέρα θα είναι διαθέσιμο και το Ricochet anti-cheat για να καταπολεμήσει τους cheaters.

Το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.