Call of Duty: Warzone 2 και Modern Warfare II αποκαλύπτονται με ένα καταιγιστικό trailer

Πρώτη ματιά και στο Warzone 2.0
15 Σεπτεμβρίου 2022 20:20
Call of Duty: Warzone 2 και Modern Warfare II αποκαλύπτονται με ένα καταιγιστικό trailer

Το #CODNEXT Showcase Event ξεκίνησε και επιτέλους η Activision άνοιξε τα χαρτιά της για το Call of Duty: Modern Warfare II και το Warzone. Μέσα από αυτή την παρουσίαση αποκαλύφθηκε το multiplayer του τίτλου με ένα καταιγιστικό trailer, με έντονη δράση, χαμό από πυροβολισμούς και πολλά ακόμη.

Το trailer είχε διάρκεια τα τρία λεπτά περίπου και εκτός από την πρώτη ματιά στο Multiplayer του Modern Warfare II, είδαμε και για πρώτη φορά το Warzone 2.0. Πρόκειται για τη νέα μεγάλη ενημέρωση που θα γίνει στο Call of Duty: Warzone, το battle royale του franchise.

Φαίνεται πως η Activision είχε και μία μεγάλη έκπληξη για τους fans, καθώς κατά τη διάρκεια του βίντεο έγινε γνωστό ότι θα μπορείτε να παίξετε και σε 3rd person το multiplayer, σε ορισμένα "playlists", χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες προς το παρόν.

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer του Multiplayer και του Warzone 2 παρακάτω:

Οι beta εκδόσεις έχουν ως εξής:

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν την τελική του κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν τρείς beta, με την κάθε μία να χωρίζεται ανά πλατφόρμα. Οι κάτοχοι των PlayStation θα είναι αυτοί που θα παίξουν πρώτοι, μέσα από την early access beta που θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου για τα PS4 και PS5 και για όσους έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι. Έπειτα, η open beta των PlayStation κονσολών θα "τρέξει" από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η Crossplay Beta του Modern Warfare 2 όπου οι πλατφόρμες ανοίγουν και μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Xbox και PC gamers. Οι κάτοχοι early access θα παίξουν από τις 22-23 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 24-26 Σεπτεμβρίου η beta θα είναι ανοιχτή για όλους τους παίκτες και όλες τις πλατφόρμες.

Το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.