Need for Speed Unbound: Με anime διαθέσεις αποκαλύπτεται το νέο παιχνίδι της σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "καγκουριά" στους δρόμους επιστρέφει αλλά με μοντέρνα anime αισθητική τον Δεκέμβριο
06 Οκτωβρίου 2022 17:34
Need for Speed Unbound: Με anime διαθέσεις αποκαλύπτεται το νέο παιχνίδι της σειράς (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αναμενόταν η Electronic Arts και η Criterion Games αποκάλυψαν το νέο κεφάλαιο της σειράς Need for Speed που είναι αρκετά διαφορετικό από όσα έχει δείξει μέχρι σήμερα. 

Αυτό είναι το Need for Speed: Unbound, το οποίο αποκαλύφθηκε με ένα πρώτο trailer και η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο. Το trailer που θα δείτε παρακάτω περιείχε και gameplay πλάνα αλλά και μουσική από τον ράπερ A$AP Rocky. Μάλιστα ο γνωστός ράπερ θα εμφανιστεί στο παιχνίδι, ενώ το soundtrack του έχει επιμεληθεί ο γάλος συνθέτης και DJ, Brodinski. 

Το ύφος του "κλέφτες και αστυνόμοι" παραμένει καθώς τα περιπολικά θα σας κυνηγούν στον ανοιχτό κόσμο της Lakeshore City, μόνο που το εικαστικό στιλ και τα γραφικά του είναι μια μίξη ρεαλισμού και anime αισθητικής. 

Κόντρες στους δρόμους της Lakeshore και "καγκούρικα" custom αυτοκίνητα είναι το κεντρικό θέμα του Unbound. H επίσημη περιγραφή του NFS Unbound κάνει λόγο για ατελείωτες επιλογές customization στα αυτοκίνητα, καθώς και ένα multiplayer κομμάτι με Meetups και Freeroaming κομμάτια για να χτίσετε μια κοινότητα παράνομων αγώνων ταχύτητας. 

Από τη μία θα υπάρχει κανονικό campaign και single-player κομμάτι, το multiplayer, από την άλλη, θα υποστηρίζει cross-play και θα υποστηριχθεί με updates μετά το launch.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα μάθαμε ότι "τρέχει" χάρη στην Frostbite Engine στα 4K 60fps, με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα physics με υψηλά framerates (HFR) που ανέπτυξε η Criterion. 

Το Need for Speed: Unbound θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Δείτε παρακάτω το reveal trailer: