Call of Duty: Modern Warfare II - Το launch trailer κηρύττει πόλεμο στα καρτέλ

Η Τask Force 141 των Soap και Cpt. Price αναλαμβάνει δράση
06 Οκτωβρίου 2022 16:04
Call of Duty: Modern Warfare II - Το launch trailer κηρύττει πόλεμο στα καρτέλ

Η μεγάλη επιστροφή της Task Force 141 σε ένα διαφορετικό τερέν πολέμου είναι γεγονός. Η Activision κυκλοφόρησε το νέο launch trailer του Call of Duty: Modern Warfare II, το οποίο θα σας βάλει στο επίκεντρο της ιστορίας του campaign, καθώς η ομάδα κρούσης του "Soap" και του Cpt. Price θα έρθουν αντιμέτωποι με το καρτέλ και ένα παγκόσμιο δίκτυο τρομοκρατίας. 

Γεμάτο με καταιγιστικά πλάνα δράσης, πανέμορφα και ρεαλιστικά CGI στα cutscenes και in-game γραφικά, το "Modern Warfare II" θα προσφέρει μια εμπειρία που θα σας κρατήσει καθηλωμένους δια χειρός Infinity Ward. Αποκαλύφθηκε επίσης πως ο ηθοποιός Glenn Morshower των σειρών Bloodline και "Ozark" επιστρέφει στον τίτλο στο ρόλο του General Shepard, ενώ είχε υποδυθεί τον "Overlord" στο παλιό Call of Duty: Modern Warfare 2. 

Δείτε το launch trailer του Call of Duty: Modern Warfare II 

Αναλυτικά η Task Force 141 αποτελείται από τον Cpt. John Price (Barry Sloane), τον λοχία Kyle "Gaz" Garrick (Elliot Knight), τον υπολοχαγό Simon "Ghost" Riley (Samuel Roukin), τον λοχία John "Soap" MacTavish (Neil Ellice), την επικεφαλής του σταθμού της CIA Kate Laswell (Rya Kihlstedt) και την επαναστάτρια Farah Karim (Claudia Doumit). Στους νέους χαρακτήρες περιλαμβάνονται ο Μεξικανός συνταγματάρχης των ειδικών δυνάμεων Alejandro Vargas (Alain Mesa) και ο διευθύνων σύμβουλος της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Shadow Company, διοικητής Phillip Graves (Warren Kole).

H Infinity Ward αναφέρει ότι το Modern Warfare II θα είναι το πιο ανεπτυγμένο τεχνολογικά παιχνίδι της σειράς μέχρι σήμερα με εκπληκτικά ρεαλιστικό ήχο, φωτισμούς και γραφικά. 

Και αυτό διότι ενσωματώνει ένα physical-based σύστημα υλικών με τελευταίας τεχνολογίας photogrammetry τεχνολογία, hybrid tile-based streaming σύστημα και PBR decal rendering στα textures, world volumetric φωτισμό4K HDR και GPU geometry pipeline. Μαζί με την καινούργια προηγμένη ΑΙ τόσο εχθροί όσο και σύμμαχοι στα campaign και Special Ops modes θα αντιδρούν και θα πολεμούν σαν κανονικοί operators, δίνοντας περισσότερη πιστότητα στο "τεράστιο κινηματογραφικό" campaign του. 

Φήμες για το ποιο θα είναι το Call of Duty του 2025. 

Το Call of Duty: Modern Warfare II θα με κάνει να επιστρέψω! - Πρώτες εντυπώσεις

Η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του Call of Duty: Modern Warfare II

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Call of Duty: Modern Warfare II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Τέλος, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο Call of Duty: Warzone 2.0 στις ίδιες πλατφόρμες.