Wild Hearts: Δείτε 7 λεπτά gameplay από το “Monster Hunter” παιχνίδι της EA

Το οποίο αναπτύσσεται από την Koei Tecmo
06 Οκτωβρίου 2022 12:19
Wild Hearts: Δείτε 7 λεπτά gameplay από το “Monster Hunter” παιχνίδι της EA

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πριν μερικές ημέρες η EA είχε προβεί σε μια αναπάντεχη ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας πως συνεργάζεται με την πασίγνωστη ιαπωνική ομάδα Koei Tecmo, για να φέρει στην αγορά το Wild Hearts που έρχεται να κοντράρει το Monster Hunter της Capcom.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα των Dynasty Warriors υπόσχεται μια επική fantasy περιπέτεια στη φεουδαρχική Ιαπωνία, όπου οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν γιγαντιαία τέρατα που έχουν γίνει ένα με τη φύση και ονομάζονται Kemono. Για να φέρουν εις πέρας κάτι τέτοιο θα έχουν τη βοήθεια των Karakuri, εξελιγμένων μηχανισμών κατασκευασμένων από μια χαμένη, αρχαία τεχνολογία.

Το Wild Hearts θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ριχτούν στο κυνήγι μόνοι τους ή μαζί με άλλους δύο φίλους, με το παιχνίδι να υποστηρίζει μάλιστα και crossplay σε όλες τις πλατφόρμες.

Τώρα, πέρα από το αρχικό trailer ανακοίνωσης, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα ολοκαίνουργιο χορταστικό gameplay βίντεο. Αυτό έχει διάρκεια περίπου 7 λεπτά και παρουσιάζει αναλυτικά διάφορες πτυχές της εμπειρίας, όπως τα προαναφερθέντα Karakuri. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια χορταστική γεύση από το “Monster Hunter” της EA.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Wild Hearts θα έρθει στην αγορά ως EA Originals τίτλος στις 17 Φεβρουαρίου του 2023 για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam, Origin και Epic Games Store).