Streamer έφτιαξε gaming καρέκλα που τον στέλνει για…βουτιά όταν χάνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έχει χάσει περίπου 350 φορές…
30 Σεπτεμβρίου 2022 12:46
Streamer έφτιαξε gaming καρέκλα που τον στέλνει για…βουτιά όταν χάνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορους streamers να προσπαθούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Παραδείγματος χάρη, έχουμε δει παίκτες να παίζουν (και να ολοκληρώνουν τις περισσότερες φορές), τους τίτλους της FromSoftware, με ένα χέρι, με κιθάρα, με μπανάνες και πολλά ακόμα… Έτσι, ένας streamer και συγκεκριμένα, ο “KeatDawg” είπε να το πάει σε άλλο level.

Ο λόγος γιατί είπε να φτιάξει μία gaming καρέκλα, αλλά όχι σαν αυτή που έχει και εσείς σπίτι σας. Πρόκειται για μία custom καρέκλα, η οποία «πέφτει» όταν ο παίκτης χάσει σε κάποιο παιχνίδι και τον πετάει κάτω. Σα να μην έφτανε όλο αυτό, ο KeatDawg έχει βάλει ακριβώς από κάτω ένα κουβά με νερό, με αποτέλεσμα όταν χάσει στο Jump King (παιχνίδι στο PC και στις κονσόλες) να πέφτει μέσα στον κουβά και να γίνεται μούσκεμα.

Και αυτό δε συνέβη μόνο μία φορά, διότι κάθε φορά που ο KeatDawg “στριμάρει” αυτό το παιχνίδι, κάθεται στη συγκεκριμένη καρέκλα και από κάτω του τον περιμένει ένας μεγάλος κουβάς με νερό. Εκείνος, ακάθεκτος, μόλις πέσει στο νερό, συνεχίζει να κάθεται εκεί και να παίζει κανονικά. Μάλιστα, έχει συνδέσει τα ακουστικά του με ένα συγκεκριμένο καλώδιο, το οποίο δεν πέφτει μαζί του για να μη χαλάσουν.

Δείτε ένα πρόσφατο βίντεο παρακάτω, το οποίο φυσικά έγινε viral:

Όπως έχει πει ο ίδιος, έχει χάσει σε αυτό το παιχνίδι περίπου 350 φορές…

Tags: