Need For Speed: Προ των πυλών η αποκάλυψη του νέου racing τίτλου δια χειρός Criterion

Σύμφωνα με δύο insider πηγές
29 Σεπτεμβρίου 2022 19:06
Need For Speed: Προ των πυλών η αποκάλυψη του νέου racing τίτλου δια χειρός Criterion

Πολύ κοντά στην αποκάλυψη του νέου Need for Speed τίτλου υποστηρίζουν πως βρισκόμαστε τόσο ο insider, Tom Henderson, όσο και το Insider Gaming με δικά τους ρεπορτάζ. 

Οι πηγές τους αναφέρουν ότι επισήμως το νέο NFS δια χειρός Criterion Games θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και θα ονομάζεται -εκτός απροόπτου- "Need for Speed Unbound". 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές λέγεται ότι το trailer της αποκάλυψης είναι περίπου στα 90 δευτερόλεπτα και θα ντύνεται μουσικά με κάποιο κομμάτι του γνωστού Αμερικανού ράπερ, A$AP Rocky. To πιο ζουμερό σημείο των πληροφοριών που μεταδίδει ο Henderson είναι πως το NFS Unbound θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου του 2022.

Λίγο αργότερα όμως διευκρίνισε ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρος για την ημερομηνία κυκλοφορίας και πως μπορεί να αλλάξει στην επίσημη ανακοίνωση της EA. 

 

Αξίζει να σημειωθεί, όπως έχουν αναφέρει πηγές τον τελευταίο καιρό, πως το νέο Need for Speed θα κυκλοφορήσει μόνο στα PS5, Xbox Series X|S και PC, αφήνοντας πίσω τη γενιά των PS4 και Xbox One.