Η Team Ninja είναι ανοιχτή να δώσει το Ninja Gaiden σε κάποιο άλλο στούντιο

Η εταιρία μιλάει επιτέλους για το IP της που αγαπήθηκε όσο λίγα
28 Σεπτεμβρίου 2022 10:03
Η Team Ninja είναι ανοιχτή να δώσει το Ninja Gaiden σε κάποιο άλλο στούντιο

Η Team Ninja προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις που αφορά ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise της, το Ninja Gaiden.

Όπως δήλωσε η εταιρία στο VGC, είναι ανοιχτή να αναθέσει το IP της σε άλλα στούντιο, εφόσον το παιχνίδι θα μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες των fans. Συγκεκριμένα, ο Fumihiko Yasuda, ο οποίος είναι director στο επερχόμενο Wo Long: Fallen Dynasty είπε τα εξής:

Εάν θεωρητικά δουλέψουμε με μία άλλη εταιρία για ένα ολοκαίνουργιο Ninja Gaiden, θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είναι ένας τίτλος που οι fans θα απολαύσουν πραγματικά και θα ξεπεράσει την κάθε προσδοκία τους.

Εκείνος συνέχισε λέγοντας ότι παρόλο που υπάρχει μία μεγάλη βάση από fans στο Ninja Gaiden, η Team Ninja θα πρέπει να εξισορροπήσει τους πόρους των ομάδων της, έτσι ώστε να δει τι είδους δεξιότητες έχουν τα μέλη της αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, θα αποφάσιζε αν αυτές οι δεξιότητες θα μπορούσαν να ταιριάξουν σε ένα υπάρχων IP (όπως το Ninja Gaiden) ή σε κάποιο εντελώς καινούργιο IP.

Επίσης, πρόσθεσε, ότι η Team Ninja είναι ανοιχτή στο να δώσει σε μία ομάδα νεότερων προγραμματιστών ένα νέο Ninja Gaiden παιχνίδι.

Δεν υπάρχει μόνο το: "ελάτε, ας πάμε να το κάνουμε αυτό." Όλα τα κομμάτια θα πρέπει να ταιριάζουν και θα πρέπει να είναι η σωστή ομάδα. Είτε μια νεότερη ομάδα εσωτερικά, είτε μια άλλη εταιρία που θα πρέπει πραγματικά να ταιριάζει με το Ninja Gaiden.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το 2014, η Team Ninja είχε συνεργαστεί με το στούντιο Spark Unlimited, το οποίο έφτιαξε το Yaiba: Ninja Gaiden Z. Τελευταία φορά που είδαμε τη σειρά ήταν πέρυσι με το Ninja Gaiden Master Collection, ενώ η εταιρία δουλεύει και σε άλλα projects, όπως τα Wo Long: Fallen Dynasty και Rise of the Ronin.

Tags: