Νέα projects από τον δημιουργό του Dark Souls

Θέλει να εργαστεί σε κάτι καινούργιο ο Hidetaka Miyazaki
08 Αυγούστου 2015 15:00
Νέα projects από τον δημιουργό του Dark Souls

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο δημιουργός του Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο GameSpot. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Dark Souls 3 είναι ο τίτλος που θα στρώσει το μονοπάτι για ένα καινούργιο και φρέσκο βήμα για το franchise. Σε ερώτηση του σχετικά με το αν έχει σκεφτεί να επεκτείνει την σειρά Souls και σε άλλες κατηγορίες εκτός από fantasy όπως Sci-Fi, ο Miyazaki έδωσε την παρακάτω απάντηση:

"Το Dark Souls είναι η δουλειά της ζωής μου. Κάθε ιδέα που είχα για το Dark Souls 3 είναι βασισμένη σε προσωπικές επιλογές μου. Παρόλα αυτά, μετά το Dark Souls III θα αλλάξουν πολλά για το franchise."

Ο Hidetaka Miyazaki έχει εργαστεί ως υπεύθυνος παραγωγής και υπεύθυνος σχεδιασμού των Demon's Souls, Dark Souls και Bloodborne, ενώ από τον Μάιο του 2014 εκτελεί καθήκοντα διευθύνων σύμβουλου της From Software. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών των καθηκόντων, ο Miyazaki τόνισε πως θέλει να κυκλοφορήσει αρκετά νέα projects αλλά δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο για αυτά. Συγκεκριμένα, δήλωσε: 

"Θέλω να εργαστώ σε κάτι καινούργιο και είμαι χαρούμενος που ακούω πως ο κόσμος ενδιαφέρεται να το δει αυτό." 

Μέχρι στιγμής, η σειρά Dark Souls έχει φτάσει τις 8.5 εκατομμύρια πωλήσεις. Το Dark Souls 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 και θα είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC.