Σύντομα θα μπορείτε όλοι να δοκιμάσετε την beta του Call of Duty: Modern Warfare II

Πρώτα όμως εκείνοι που έκαναν pre-order
21 Σεπτεμβρίου 2022 09:14
Σύντομα θα μπορείτε όλοι να δοκιμάσετε την beta του Call of Duty: Modern Warfare II

Η beta του Call of Duty: Modern Warfare II είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη για τους παίκτες που παίζουν σε PlayStation κονσόλες και όπως όλα δείχνουν, κι άλλοι παίκτες θα προστεθούν στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι το pre-load για τους παίκτες του PC, αλλά και των Xbox κονσολών έχει ξεκινήσει ήδη και σύντομα, όσοι έχουν κάνει pre-order το παιχνίδι της Activision θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν.

Να σας υπενθυμίσουμε πως αν έχετε κάνει προ-παραγγελία το Call of Duty: Modern Warfare 2 είτε σε Xbox είτε σε υπολογιστή, θα πρέπει να σας έχει αποσταλεί ένας κωδικός που σας παρέχει πρόσβαση στην κλειστή beta. Αυτή η beta, η οποία είναι επίσης ανοιχτή σε όποιον προ-παραγγείλει το παιχνίδι σε συστήματα PlayStation, θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν όλοι οι παίκτες να δοκιμάσουν το multiplayer μέσα από την ανοιχτή beta, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή αν έχει κάνει pre-order.

Εμείς παίξαμε την beta του παιχνιδιού και σας μεταφέραμε τις πρώτες μας εντυπώσεις, τις οποίες μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.