Πιθανότατα να δούμε περισσότερα remasters στο PS4

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony
07 Αυγούστου 2015 16:20
Πιθανότατα να δούμε περισσότερα remasters στο PS4

Από την κυκλοφορία του PlayStation 4 που έγινε πριν δυο χρόνια, πολλοί developers ασχολήθηκαν με τη μεταφορά μερικών από τους πιο κλασσικούς τίτλους τους στην next-gen κονσόλα της Sony. Όπως αποκάλυψε όμως το αφεντικό της SCEE, Jim Ryan, η εταιρία δεν σκοπεύει να σταματήσει εδώ. Συγκεκριμένα είπε:

"Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί κάτοχοι PS4, που είτε δεν είχαν παίξει παιχνίδια ξανά στο παρελθόν είτε έπαιζαν σε κάποια Xbox/ Nintendo κονσόλα, και δεν είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με σειρές όπως η τριλογία Uncharted. Όμως αν σκοπεύουμε να κάνουμε ένα remaster, θα πρέπει να είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αν είναι να μπούμε στον κόπο του remastering. Δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα, αλλά πιστεύω ότι πρόκειται να δούμε πολύ περισσότερα remasters."

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε, επιθυμία από την πλευρά της εταιρίας υπάρχει, ενδεχομένως όμως να προκύψουν δυσκολίες στο να βρεθούν οι κατάλληλοι τίτλοι, οι οποίοι θα άξιζαν ένα port στο PS4. Παιχνίδια όπως τα Graviy Rush και Puppeteer φαίνονται δυο δυνατές υποψηφιότητες και μέχρι να δούμε κάτι "χειροπιαστό" μόνο σε εικασίες μπορούμε να προβούμε. Εσείς ποια παιχνίδια θα θέλατε να δείτε σε remasters για το PS4; Μπορείτε να μας πείτε στα σχόλια.

Tags: