Ο Hideo Kojima έκανε ένα δώρο στον Phil Spencer του Xbox

Ο οποίος επισκέφτηκε την Kojima Productions
18 Σεπτεμβρίου 2022 18:49
Ο Hideo Kojima έκανε ένα δώρο στον Phil Spencer του Xbox

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο Phil Spencer, ο επικεφαλής του Xbox, βρέθηκε στην Ιαπωνία για το Tokyo Game Show 2022, στο πλαίσιο του οποίου η εταιρία ανακοίνωσε την άφιξη διάφορων γνωστών franchises από τους developers της χώρας στο Xbox Game Pass. Πέρα από την έκθεση, όμως, ο Spencer πέρασε και από τα κεντρικά γραφεία της Kojima Productions.

Την επίσκεψη στο στούντιο απαθανάτισε μέσα από διάφορες φωτογραφίες η ομάδα του Hideo Kojima, με τον ίδιο να τις αναρτά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Μάλιστα, ο Phil Spencer φαίνεται πως έλαβε και ως δώρο μια φιγούρα του Ludens, της μασκότ του στούντιο, η οποία μάλιστα είναι και υπογεγραμμένη, έχοντας μια ειδική αφιέρωση στη σημαία της.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως και επίσημα ο Hideo Kojima συνεργάζεται με την Microsoft και τα Xbox Game Studios για ένα αποκλειστικό παιχνίδι. Η μεγάλη ανακοίνωση είχε γίνει κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, όταν o Phil Spencer είχε δώσει τη σκυτάλη στον θρυλικό δημιουργό των Metal Gear Solid και Death Stranding, ο οποίος επιβεβαίωσε πως υλοποιεί ένα project το οποίο ήθελε εδώ και καιρό να φτιάξει.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, ούτε καν πώς θα ονομάζεται ή γενικότερα οτιδήποτε άλλο, πέρα από το γεγονός ότι θα αξιοποιεί τις προηγμένες cloud υποδομές της εταιρίας.

Η εν λόγω ανάρτηση του Hideo Kojima ακολουθεί παρακάτω, όπου και θα βρείτε και τη σχετική ανάρτηση του Aaron Greenberg, επικεφαλής του marketing των παιχνιδιών του Xbox.