It Takes Two, TUNIC και SIFU έρχονται στο Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες indie κυκλοφορίες για την υβριδική κονσόλα
13 Σεπτεμβρίου 2022 20:17
It Takes Two, TUNIC και SIFU έρχονται στο Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο Nintendo Direct για τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε διάρκεια περίπου σαράντα λεπτά, φιλοξενώντας μεγάλες ανακοινώσεις, όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, αλλά και αρκετές μικρότερες αποκάλυψες από την indie σκηνή.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μάθαμε ότι το χαριτωμένο TUNIC θα έρθει μέσα στο μήνα και στην υβριδική κονσόλα. Πρόκειται για ένα action-adventure που δημιουργήθηκε από ένα μόνο άτομο και έχει δομή που μοιάζει με το The Legend of Zelda, προσθέτοντας και πινελιές από τα Dark Souls. Ο τίτλος είχε πρωτοκυκλοφορήσει τον Μάρτιο για τις Xbox κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, λαμβάνοντας θετική ανταπόκριση από το κοινό και τους κριτικούς.

Άλλη μια indie κυκλοφορία που έρχεται στο Nintendo Switch είναι το SIFU. Το πολύ ιδιαίτερο Kung Fu παιχνίδι που έκανε πρεμιέρα στην αρχή της χρονιάς για τις PlayStation κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα καταφθάσει στο Nintendo Switch στις 8 Νοεμβρίου.

Δυστυχώς, παρόλο που έχουμε να κάνουμε με δύσκολο παιχνίδι που βασίζεται στα γρήγορα αντανακλαστικά, η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε πως η εμπειρία θα είναι κλειδωμένη στα 30FPS στο σύστημα της Nintendo.

Τέλος, στο Switch θα έρθει στις 4 Νοεμβρίου και το It Takes Two, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στους κατόχους δύο κονσολών να απολαύσουν και έτσι την συνεργατική εμπειρία με τοπικό co-op, μαζί με τις επιλογές για εξ αποστάσεως multiplayer και split-screen.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το It Takes Two είναι μια αποκλειστικά co-op εμπειρία, στην οποία δύο παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους ενός παντρεμένου ζευγαριού που σκέφτεται να χωρίσει, όταν ξαφνικά παγιδεύονται σε δύο παιδικά παιχνίδια της κόρης τους, βιώνοντας μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη σχέση τους.