Τίτλοι τέλους για το Babylon's Fall της PlatinumGames

Μη περιμένετε νέα updates για το παιχνίδι
13 Σεπτεμβρίου 2022 15:06
Τίτλοι τέλους για το Babylon's Fall της PlatinumGames

Η Square Enix και η PlatinumGames σταματούν την υποστήριξη του live-service παιχνιδιού Babylon’s Fall, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Όπως έγινε γνωστό, οι μελλοντικές ενημερώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το παιχνίδι έχουν πλέον καταργηθεί και οι servers θα κλείσουν στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 και αυτό σημαίνει ότι από τότε, δε θα μπορείτε να συνδεθείτε και να παίξετε.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς παλιότερα, από τις πρώτες ημέρες κιόλας, το Babylon’s Fall δεν κατάφερε να προσελκύσει πολλούς παίκτες, ενώ τον Μάιο είχαμε μάθει ότι είχε μόλις έναν παίκτη online. Το τελευταίο season του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και θα τρέχει μέχρι να σταματήσουν οι servers.

Η Square Enix δήλωσε τα εξής:

Καλησπέρα Sentinel Force, σας ευχαριστούμε που παίξατε το Babylon’s Fall. Με την επιθυμία να προσφέρουμε ένα συναρπαστικό RPG παιχνίδι δράσης με έναν περίτεχνο κόσμο φαντασίας, ξεκινήσαμε το ταξίδι αυτό τον Μάρτιο του 2022. Ωστόσο, με βαθιά λύπη σάς ενημερώνουμε ότι θα σταματήσουμε την υπηρεσία του παιχνιδιού την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακυρώσουμε τις προγραμματισμένες ενημερώσεις που είχαμε. Όσον αφορά τα σχέδιά μας, το season 2 θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου και η τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει την ίδια μέρα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Για την ιστορία, το Babylon's Fall κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το PS4 και το PS5, λαμβάνοντας μικτές κριτικές. Παρόλο που προέρχεται από μια λατρεμένη ομάδα, πρόκειται για μια ακόμη απόπειρα της Square Enix -η οποία είναι η publishing εταιρία- να εδραιώσει ένα games as a service παιχνίδι, η οποία αποτυγχάνει.