Η ανάπτυξη του Babylon's Fall προχωρά ομαλά

Με την Platinum Games να υπόσχεται να μας δείξει περισσότερα το συντομότερο δυνατόν
16 Ιουλίου 2020 11:00
Η ανάπτυξη του Babylon's Fall προχωρά ομαλά

Τον Ιούνιο του 2018, η Platinum Games, η ομάδα που είναι γνωστή για πετυχημένες κυκλοφορίες όπως τα Bayonetta, NieR: Automata και πολλά ακόμη παιχνίδια, αποκάλυψε το Babylon's Fall. Από τότε οι πληροφορίες σχετικά με το νέο δημιούργημα της ομάδας έρχονται με το «σταγονόμετρο», ενώ η ίδια είχε υποσχεθεί πως θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες το καλοκαίρι του 2020. Το καλοκαίρι, λοιπόν, έφτασε και οι πληροφορίες ήρθαν, όχι όμως με την μορφή που θα θέλαμε.

Μέσω του Twitter της, η Platinum Games μας ενημέρωσε για την πορεία της ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Παρόλο που θέλαμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για το παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι, μπορούμε να μοιραστούμε μόνο πως η ανάπτυξη του Babylon's Fall συνεχίζει να προχωρά ομαλά, με τα μέλη της ομάδας να εργάζονται με ασφάλεια από τα σπίτια τους.

Μαζί με την Square Enix δεσμευόμαστε να παραδώσουμε μία συναρπαστική εμπειρία. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατόν.

Αυτή η καθυστέρηση κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην πανδημία που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο πλανήτης με τον κορωνοϊό. Παρακάτω θα βρείτε την επίσημη ανακοίνωση.