Το νέο πανέμορφο Nintendo Switch OLED μοντέλο είναι για τους λάτρεις των Pokémon

Και έρχεται με εικαστικό από τα Pokémon Scarlet & Violet
07 Σεπτεμβρίου 2022 17:13
Το νέο πανέμορφο Nintendo Switch OLED μοντέλο είναι για τους λάτρεις των Pokémon

Πριν μερικά λεπτά, η The Pokémon Company έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πιο πρόσφατο trailer των Pokémon Scarlet & Pokémon Violet, προσκαλώντας τους παίκτες να συμμετάσχουν σε ένα κυνήγι θησαυρού. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική ανακοίνωση που επιφύλασσε για τους fans. Αναλυτικότερα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και το Nintendo Switch OLED Pokémon Scarlet & Violet Switch Edition, μια ολοκαίνουργια έκδοση της υβριδικής κονσόλας που θα έρθει στην αγορά στις 4 Νοεμβρίου, βαμμένη στα χρώματα των νέων Pokémon τίτλων.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο λευκό dock της νέας αυτής έκδοσης φιγουράρουν τα Legendary Pokémon Koraidon και Miraidon, τα οποία κοσμούν και τα εξώφυλλα των παιχνιδιών. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλες glossy λεπτομέρειες, με το σχέδιο να αποκτά χαρακτήρα από τα έντονα χρώματα των δύο Pokémon. Αυτά τα δανείζονται και τα δύο Joy-Con χειριστήρια της κονσόλας, στα οποία υπάρχουν τα εμβλήματα των Naranja Academy και Uva Academy, των δύο σχολείων που εμφανίζονται στα αντίστοιχα παιχνίδια.

Φυσικά και το σώμα της κεντρικής κονσόλας έρχεται με ξεχωριστό εικαστικό, αφού στο πίσω μέρος υπάρχουν σχέδια από τα διάφορα starter Pokémons, μαζί με άλλα σύμβολα των νέων παιχνιδιών.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί, ενώ να σημειωθεί πως η τιμή της συλλεκτικής κονσόλας θα ανέρχεται στα $359.99 για την αμερικανική αγορά.