Pokémon Scarlet & Pokémon Violet – Βρείτε το θησαυρό σας στο ολοκαίνουργιο trailer

Προ των πυλών η μεγάλη κυκλοφορία
07 Σεπτεμβρίου 2022 16:46
Pokémon Scarlet & Pokémon Violet – Βρείτε το θησαυρό σας στο ολοκαίνουργιο trailer

Όπως είχε υποσχεθεί, η The Pokémon Company μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για τα άκρως αναμενόμενα νέα κεφάλαια της σειράς Pokémon. Αυτό το χορταστικό τρίλεπτο βίντεο απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από in-game πλάνα και έχει τίτλο ‘Seek Your Treasure!’, προσκαλώντας τους παίκτες να συμμετάσχουν σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα είναι τα πρώτα πλήρως open-world RPGs, όσον αφορά τα βασικά κεφάλαια της σειράς, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στην ελευθερία προσέγγισης. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τα τρία βασικά storylines με όποια σειρά θέλουν. Το ένα από αυτά θα τους στείλει στο λεγόμενο «κυνήγι θησαυρού», ενώ από το παιχνίδι δε θα λείπουν και τα κλασικά Pokémon Gyms και οι Gym Leaders, τα οποία όμως οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν με όποια σειρά θέλουν.

Παράλληλα, γνωρίζουμε ήδη και τα τρία νέα αρχικά Pokémon. Ο λόγος για τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, τα οποία εκπροσωπούν αντίστοιχα τα grass-type, fire-type και water-type. Φυσικά, τα παιχνίδια θα έχουν πολλά ακόμη νέα πλάσματα, όπως το μεγάλο Pokémon πάγου Cetitan, το Fidough που είναι ένα σκυλί φτιαγμένο από ψωμί και το Paldean Wooper, το οποίο θα θυμίσει κάτι στους fans των Pokémon Gold & Silver παιχνιδιών.

Οι λάτρεις της σειράς μπορούν να περιμένουν τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet στις 18 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι ψηφιακές προ-παραγγελίες μέσω του Nintendo eShop όσο και οι κανονικές προ-παραγγελίες στα συνεργαζόμενα retail καταστήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.