God of War Ragnarök: Οι Rick και Morty εισβάλουν στον κόσμο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο ιδιαίτερο διαφημιστικό
05 Σεπτεμβρίου 2022 08:05
God of War Ragnarök: Οι Rick και Morty εισβάλουν στον κόσμο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Νοέμβριο του 2020 σας είχαμε ενημερώσει για το ξεκαρδιστικό διαφημιστικό του PlayStation 5, όταν η κονσόλα είχε φτάσει στον animated κόσμου του λατρεμένου Rick and Morty. Τώρα, η Sony συνεχίζει τη συνεργασία της με την Adult Swim, η οποία δημοσίευσε μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα νέο προωθητικό κλιπ πενήντα δευτερολέπτων, με αφορμή την άκρως αναμενόμενη κυκλοφορία του God of War Ragnarök.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε τους Rick και Morty να το ζουν ως άλλοι Kratos και Atreus, με τον Rick να ξυρίζει το κεφάλι του, να βάφει την κόκκινη γραμμή στο πρόσωπό του και να ταξιδεύει στα Εννέα Bασίλεια. Αναμενόμενα ο Morty είναι ο πιο διστακτικός του διδύμου που τα βρίσκει σκούρα, με το ιδιαίτερο χιούμορ που έχουν αγαπήσει οι fans από τη σειρά να ρέει άφθονο στο βίντεο.

Μιας και είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σας αφήνουμε να απολαύσετε το εν λόγω διαφημιστικό μέσα από τον player που ακολουθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το ‘Father and Son’ CG trailer πατώντας εδώ, ενώ για να δείτε το εντυπωσιακό άγαλμα από άμμο που έστησε η Sony στην Ταϊβάν για την προώθηση του project μπορείτε να πατήσετε εδώ. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το πιο πρόσφατο gameplay βίντεο που εστιάζει στο σύστημα μάχης.