God of War Ragnarök: Νέα ζουμερά στοιχεία για το combat του Kratos - Νέα screenshots

Οι developers της Santa Monica αποκάλυψαν νέα στοιχεία στο Game Informer
31 Αυγούστου 2022 14:50
God of War Ragnarök: Νέα ζουμερά στοιχεία για το combat του Kratos - Νέα screenshots

Το Game Informer φιλοξενεί το God of War: Ragnarök και οι developers της Santa Monica Studio μίλησαν σε αυτό αποκαλύπτοντας νέες πληροφορίες, ενώ δημοσιεύθηκαν και αρκετά νέα screenshot απευθείας από το gameplay του. 

Οι νέες πληροφορίες αφορούν το combat σύστημά του και τις αλλαγές που φέρει για τις οποίες ο lead combat designer, Mihir Seth, μίλησε και είπε πως είναι "σα να δίνουν στον Kratos τη δυνατότητα να παίζει με το φαγητό του". 

Ένα από τα νέα συστήματα δίνει στον Kratos ικανότητες πάγου και φωτιάς τις οποίες μπορεί να εναλλάσσει ο παίκτης με το κουμπί Δ (τρίγωνο). Αυτές δίνουν έξτρα damage και επηρεάζουν τις νέες signature weapon moves, οι οποίες εναλλάσσονται εάν ο Kratos κραδαίνει το Leviathan Axe ή τα Blades of Chaos. Η μία κίνηση ονομάζεται Frost Awaken και παγώνει τους εχθρούς ενώ η άλλη λέγεται Whiplash και προκαλεί fire damage. 

Επίσης το "Ragnarok" θα συστήσει στους παίκτες νέα είδη ασπίδων για τον Kratos και μάθαμε πως θα λειτουργούν δύο εξ'αυτών. Από τη μία, Dauntless Shield ενδείκνυται για γρήγορες μάχες και parrying και εάν για παράδειγμα πετύχετε το timing τότε προκαλεί μια επίθεση που κάνει stun τους εχθρούς, στέλνοντάς τους στον αέρα. Από την άλλη η Stonewall Shield είναι για... tank καταστάσεις και δεν είναι για να επιχειρείτε parry, καθώς μπορεί να χτίζει kinetic energy απορροφώντας επιθέσεις και όταν φορτίσει πλήρως μπορεί να προκαλέσει ωστικό κύμα γύρω από τον Kratos. 

Δείτε τα νέα gameplay Screenshots: 

Αναμένεται να μάθουμε περισσότερα από το ρεπορτάζ του Game Informer για το GoW: Ragnarök οπότε μείνετε συντονισμένοι. 

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε το ‘Father and Son’ CG trailer πατώντας εδώ, ενώ για να δείτε το εντυπωσιακό άγαλμα από άμμο που έστησε η Sony στην Ταϊβάν για την προώθηση του project μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022