Σκέτη φρίκη είναι τα νέα πλάνα από το Layers of Fears (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο βίντεο έρχεται ελέω της Gamescom 2022
25 Αυγούστου 2022 15:12
Σκέτη φρίκη είναι τα νέα πλάνα από το Layers of Fears (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Blooper Team έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer από το νέο πόνημά της, το Layers of Fears, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις αρχές του 2023. Το εν λόγω βίντεο έρχεται ελέω Gamescom 2022 και μεταξύ κάποιων πλάνων που είδαμε ξανά στο παρελθόν, η εταιρία μας δίνει μία καλύτερη ματιά από τον τίτλο και υπόσχεται να φέρει την απόλυτο ψυχεδέλεια στις οθόνες σας.

Βέβαια μας δίνει και μία πρώτη ματιά στο The Final Note, ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της ιστορίας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το νέο αυτό παιχνίδι και στο οποίο εμφανίζεται η σύζυγος του ζωγράφου, η οποία θα είναι και playable χαρακτήρας.

Ανακαλύψτε την ιστορία της οικογένειας από τη δική της οπτική γωνία για να έχετε επιτέλους ολόκληρη την εικόνα.

Το νέο project του πολωνικού στούντιο χαρακτηρίζεται ως ένα first-person «ψυχεδελικό χρονικό τρόμου» που επικεντρώνεται στην έντονη εξερεύνηση και την καθηλωτική αφήγηση. Η ομάδα βασίστηκε στα γερά θεμέλια των Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance και Layers of Fear 2, για να πει μια ιστορία, με μια νέα κατεύθυνση για το gameplay. Συγκεκριμένα, καλεί τους παίκτες να ανακαλύψουν εκ νέου τις ιστορίες καλλιτεχνών που σκλαβώθηκαν από τις εμμονές τους.

Μάλιστα, το Layers of Fears αξιοποιεί την τεχνολογία αιχμής της Unreal Engine 5, υποστηρίζοντας Ray Tracing, HDR, 4K ανάλυση και το σύστημα φωτισμού Lumen για να προσφέρει μια καθηλωτική και αιματηρή εμπειρία τρόμου.

To Layers of Fears αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam και Epic Games Store.