Ετοιμαστείτε γιατί πολύ σύντομα να κυνηγάτε φαντάσματα στο νέο Ghostbusters παιχνίδι

Γιατί έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας
17 Αυγούστου 2022 23:47
Ετοιμαστείτε γιατί πολύ σύντομα να κυνηγάτε φαντάσματα στο νέο Ghostbusters παιχνίδι

Η IllFonic ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Ghostbusters παιχνιδιού, το οποίο ακούει στο όνομα "Ghostbusters: Spirits Unleashed" και υπογράφουν οι developers που μας έχουν χαρίσει τα "Friday The 13th The Game" και "Predator: Hunting Grounds".

Έτσι, το νέο παιχνίδι του franchise πρόκειται να γίνει διαθέσιμο για PC και κονσόλες μέσα στο Halloween και πιο συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου. Μάλιστα, τα pre-orders έχουν ανοίξει ήδη σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε προαγορά.

Ετοιμαστείτε να γίνετε εσείς κυνηγός φαντασμάτων σε 4v1 μάχες ενάντια σε τέρατα και φαντάσματα διαφόρων ειδών που τρομοκρατούν τη Νέα Υόρκη. Για πρώτη φορά όμως θα μπορείτε και να παίξετε με την πλευρά των φαντασμάτων. Έτσι διαλέγοντας μέσα από μια πλειάδα φαντασμάτων θα μπορείτε να τρομοκρατείτε τους παίκτες, τους κατοίκους, να κυριεύετε αντικείμενα και να κάνετε teleport στο χάρτη.

Στο αρχηγείο των Ghostbusters θα μπορείτε να κάνετε customize τον δικό σας κυνηγό και το loadout του και ενώ θα υπάρχουν τα παραδοσιακά εργαλεία και όπλα από τις ταινίες, στη συνέχεια θα ξεκλειδώσετε και εντελώς νέα.

Επίσης, θα υποστηρίζει cross-platform μεταξύ κονσολών και PC και υπόσχεται να γεμίζει τα lobbies με AI συμπαίκτες ούτως ώστε τα παιχνίδια να ξεκινούν γρηγορότερα, την ώρα που ο μέσος χρόνος μιας αναμέτρησης δε θα ξεπερνάει τα 10 λεπτά, σύμφωνα πάντα με τους δημιουργούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις φωνές των Winston Zeddemore και Ray Stantz βρίσκουμε τους Ernie Hudson και Dan Aykroyd, που επιστρέφουν από τις ταινίες για να δανείσουν στο παιχνίδι τις φωνές τους.

To Ghostbusters: Spirits Unleashed βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC -μέσω του Epic Games Store.

Tags: