Μεγάλη καθυστέρηση για το Deliver Us Mars

Η ομάδα ανάπτυξης θέλει περισσότερο χρόνο
16 Αυγούστου 2022 14:30
Μεγάλη καθυστέρηση για το Deliver Us Mars

H Keoken Interactive αποκάλυψε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για το Deliver Us Mars και γι’ αυτό το λόγο, πήρε την απόφαση να το καθυστερήσει. Αρχικά, ο τίτλος ήταν να διατεθεί στις 27 Σεπτεμβρίου και πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

Η ομάδα ανάπτυξης ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία, στην οποία μιλάει για την απόφαση που πήρε και μεταξύ άλλων λέει τα εξής:

Παρόλο που καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα νέα μπορεί να είναι απογοητευτικά, είμαστε ενθουσιασμένοι που όλοι θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του πλανήτη Άρη, αφού θα διασχίσετε τα εχθρικά περιβάλλοντά του και θα ανακαλύψετε το μυστήριο των ARK. Η υπομονή σας θα μας επιτρέψει να σας παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το Deliver Us Mars θέλει να σας προσφέρει μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με μία καθηλωτική ιστορία μιας αστροναύτη. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε νέα σύνορα σε μία αποστολή με σασπένς και υψηλά στοιχήματα για να ανακτήσετε τα πλοία της αποικίας Ark, που έκλεψε ο μυστηριώδης Outward.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την αποστολή “Fortuna” και η εξαφάνιση της ανθρωπότητας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Μετά από ένα σήμα κινδύνου που προήλθε από τον Άρη, η πρωταγωνίστρια πρόκειται να ενωθεί με το Zephyr και το πλήρωμά του, καθώς θα ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Το Deliver Us Mars βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PlayStation 5. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τον τίτλο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.