Το Genshin Impact 3.0 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και φέρνει τεράστιες προσθήκες

Αποκαλύφθηκε η επόμενη μεγάλη ενημέρωση του παιχνιδιού
15 Αυγούστου 2022 16:18
Το Genshin Impact 3.0 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και φέρνει τεράστιες προσθήκες

Στο πλαίσιο ενός ειδικού live stream, η ομάδα ανάπτυξης miHoYo αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες για το επερχόμενο μεγάλο update 3.0 του εξαιρετικά δημοφιλούς free-to-play παιχνιδιού της, Genshin Impact.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εν λόγω ενημέρωση έχει τίτλο ‘The Morn a Thousand Rose Brings’ και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν στις 24 Αυγούστου του 2022. Μεταξύ άλλων, η κεντρική ιστορία του παιχνιδιού θα συνεχιστεί, με την ομάδα να φέρνει στο προσκήνιο πολλούς νέους χαρακτήρες, όπως ο τεσσάρων αστεριών Electro Dori, ο πέντε αστεριών Dendro Tighnari και ο τεσσάρων αστεριών Collei που θα μπορεί μάλιστα να αποκτηθεί δωρεάν μέσα από το Graven Innocence event.

Συγχρόνως, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την περιοχή Sumeru, η οποία θα μεγαλώσει σημαντικά τον χάρτη του παιχνιδιού. Πρόκειται για το τέταρτο από τα επτά βασικά έθνη του Genshin Impact, το οποίο θα είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα, ένα πυκνό δάσος και μια έρημο. Τέλος, η ενημέρωση θα φέρει και νέα gameplay στοιχεία, καθώς και πολλές άλλες προσθήκες και αλλαγές, για τις οποίες μπορείτε να μάθετε περισσότερα παρακολουθώντας το αναλυτικό βίντεο που ακολουθεί.

Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο πως η miHoYo σκοπεύει πλέον να φέρνει τις νέες ενημερώσεις του παιχνιδιού ανά πέντε εβδομάδες και όχι ανά έξι, όπως συνήθιζε μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει πως η έκδοση 3.1 αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου, η έκδοση 3.2 στις 2 Νοεμβρίου και η έκδοση 3.3 στις 7 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως το Genshin Impact είναι διαθέσιμο δωρεάν για τα PlayStation 5 και PlayStation 4, και για PC μέσω του Epic Games Store. Παράλληλα, το παιχνίδι κυκλοφορεί και για smartphones με iOS ή Android, ενώ μελλοντικά πρόκειται να καταφθάσει και στο Nintendo Switch.