Saints Row: Το νέο trailer εστιάζει στους gameplay μηχανισμούς του παιχνιδιού

Μέσα στο μήνα η διαθεσιμότητα του τίτλου
12 Αυγούστου 2022 14:01
Saints Row: Το νέο trailer εστιάζει στους gameplay μηχανισμούς του παιχνιδιού

Η Deep Silver έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα εξάλεπτο (σχεδόν) gameplay overview trailer από το επερχόμενο Saints Row. Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε όλα όσα πρέπει για τον επερχόμενο «θεότρελο» τίτλο, που αναμένεται να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Αύγουστο.

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι η απόλυτη «παιδική χαρά», όπου τίποτα όμως δεν παρέχεται δωρεάν. Επίσης, θα μάθετε περισσότερα για τα Factions που θα βρεθούν στο ταξίδι σας, όπως τα Los Panteros, The Idols, Marshall Defence Technologies και μία άλλη, ελαφρώς πιο άγρια φατρία, για την οποία δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό στο παρελθόν.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το νέο Saints Row είναι πρακτικά μια επανεκκίνηση για τη σειρά, αφήνοντας πίσω τα προηγούμενα αριθμημένα κεφάλαια και μεταφέροντας τη δράση στη φανταστική πόλη Santo Ileso, που βασίζεται στις νοτιοδυτικές πολιτείες της Αμερικής.

Η πόλη αυτή, λοιπόν, βρίσκεται υπό τον έλεγχο τριών εγκληματικών συμμοριών και οι παίκτες αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν μια νέα δική τους ομάδα από τα δυσαρεστημένα μέλη αυτών των συμμοριών για να πάρουν πίσω την εξουσία. Το παιχνίδι διαθέτει έναν εξαιρετικά πλούσιο character creator με αμέτρητες επιλογές, ενώ θα προσφέρει drop-in co-op με έναν δεύτερο παίκτη.

Το Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες και αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store όσον αφορά το PC.