PS Plus: Αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου

Από εξαιρετικά αξιόπιστο leaker
28 Αυγούστου 2023 15:04
PS Plus: Αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του ένα από τα δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του και λίγο πριν την καθιερωμένη επίσημη αποκάλυψη των παιχνιδιών του PlayStation Plus Essential από την Sony, ένας εξαιρετικά αξιόπιστος leaker ήρθε να την προλάβει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η αποκάλυψη έγινε από τον χρήστη ‘billbil-kun’ του X (πρώην Twitter), ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει διαρρεύσει τόσο τα παιχνίδια του PlayStation Plus όσο και άλλες gaming ανακοινώσεις πριν την ώρα τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του λοιπόν, το μεγάλο παιχνίδι του PS Plus για τον Σεπτέμβριο του 2023 θα είναι το Saints Row.

Το παιχνίδι αναμένεται να γίνει διαθέσιμο από τις 5 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, με την επίσημη ανακοίνωση όλων των δωρεάν τίτλων του μήνα να είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου. Φυσικά, πρόκειται για το reboot της διάσημης τύπου-GTA σειράς που έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του περασμένου έτους. Ο τίτλος δεν είχε λάβει και τις καλύτερες βαθμολογίες, έχοντας αρκετά τεχνικής φύσεως θέματα και όχι μόνο, αλλά από τότε έχει βελτιωθεί δραματικά με πολλαπλά patches.

Για την ακρίβεια, πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης έκανε κάτι σαν relaunch, γιορτάζοντας τις εκατοντάδες βελτιώσεις που έχει επιμεληθεί, τα 3 πακέτα επέκτασης που έχει κυκλοφορήσει και τις 2 νέες districts που έχει προσθέσει. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πώς είναι πλέον το παιχνίδι μέσα από τον player που ακολουθεί.

Φυσικά, μιας και η Sony δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία επίσημη ανακοίνωση, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.