Η Nintendo επιβεβαιώνει ότι για φέτος δεν θα ανακοινώσει νέο hardware

Για φέτος...
05 Αυγούστου 2022 21:07
Η Nintendo επιβεβαιώνει ότι για φέτος δεν θα ανακοινώσει νέο hardware

Η Nintendo επιβεβαίωσε αυτό που λίγο-πολύ φανταζόμασταν όσον αφορά κάποια νέα της κονσόλα, ύστερα και από το πρόσφατο οικονομικό της τρίμηνο που ήταν στο "κόκκινο"

Σύμφωνα με άρθρο του Nikkei σχετικά με τις πωλήσεις hardware της Nintendo αναφέρεται ότι η εταιρία θα αφοσιωθεί πλήρως στο να κατασκευάσει όσο το δυνατόν περισσότερες Switch κονσόλες μπορεί με τα εξαρτήματα που έχει εξασφαλίσει, ούτως ώστε να πετύχει και τους στόχους της. 

Συμπληρωματικά στο άρθρο αυτό απάντησε ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξει καμία ανακοίνωση hardware για φέτος. 

Από τον περασμένο Νοέμβριο που μάθαμε μερικές πληροφορίες για τα πλάνα της NIntendo σχετικά με τον διάδοχο του Switch, τώρα έχουμε μια μικρή ενημέρωση ως προς αυτό. Λέγεται ότι ακόμη εσωτερικά γίνονται συζητήσεις για το concept της νέας της κονσόλας και το πότε θα λανσαριστεί, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί σημαντικές λεπτομέρειες του πλάνου της. 

Άλλωστε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο λάνσαρε το Nintendo Switch OLED, φρεσκάροντας έτσι το line-up των μοντέλων του Switch.