Στο FIFA 23 η τηλεοπτική παρουσίασή του γίνεται ακόμη πιο ρεαλιστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο gameplay video με την Matchday εμπειρία του τελευταίου FIFA επί EA Sports
05 Αυγούστου 2022 19:37
Στο FIFA 23 η τηλεοπτική παρουσίασή του γίνεται ακόμη πιο ρεαλιστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Το FIFA 23 θα προσθέσει αρκετούς πόντους στο πως παρουσιάζει με τηλεοπτικό τρόπο τους αγώνες του, όπως ανακοίνωσε η EA Sports μέσα από ένα νέο gameplay video. 

Σε αυτό παρουσιάζει εκτενώς τη ανανεωμένη Matchday εμπειρία που θα έρθει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα φέρει τα λεγόμενα Hypermotion replays, βελτιωμένη κινηματογραφική παρουσίαση που θα χτίζει την ατμόσφαιρα του αγώνα, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχουν γυναίκες διαιτητές σε όλα τα single-player modes και τα Ultimate Team και Pro Clubs. 

Σύμφωνα με την ΕΑ, το ανανεωμένο σύστημα ήχου θα χτίζει την ατμόσφαιρα και την ενέργεια πριν από κάθε αγώνα, φέρνοντας έτσι την τεταμένη και φορτισμένη ατμόσφαιρα σε μεγάλα ματς όπως ντέρμπι και τελικούς κυπέλλων. Η κάμερα του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί ώστε να αναπαριστά ακόμη πιο πιστά τις τηλεοπτικές κάμερες, με depth of field και ομαλότερη κίνηση, όπως σε μια τηλεοπτική μετάδοση. 

Όσον αφορά τα replays εκεί προστέθηκαν ειδικά 3D γραφήματα που προσφέρουν περισσότερα δεδομένα για τις φάσεις, όπως τη δύναμη ενός σουτ, την απόσταση από το τέρμα, τις πιθανότητες επιτυχίας μια πάσας και πολλά ακόμη. Το κοινό στα γήπεδα, ισχυρίζεται η ΕΑ ότι έκανε ολικό "makeover" και θα είναι πιο λεπτομερή και με πληθώρα μοντέλων. 

Δείτε το Matchday Experience του FIFA 23

 

Ύστερα από την διαμάχη μεταξύ FIFA και EA Sports, το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος της EA που θα κυκλοφορεί με την πασίγνωστη ονομασία, καθώς από το 2024 και έπειτα το δικό της "ποδοσφαιράκι" θα ονομάζεται EA Sports FC

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου 2022