Οι δημιουργοί του Disco Elysium μάλλον ετοιμάζουν sci-fi παιχνίδι

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες
01 Αυγούστου 2022 16:09
Οι δημιουργοί του Disco Elysium μάλλον ετοιμάζουν sci-fi παιχνίδι

Τα παρατηρητικά μέλη του subreddit του Disco Elysium φαίνεται πως ανακάλυψαν μερικά νέα στοιχεία για το επόμενο παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδας ανάπτυξης ZA/UM. Συγκεκριμένα, το βρετανικό στούντιο ανάρτησε αγγελίες για τρεις ανοιχτές θέσεις εργασίας και οι περιγραφές τους κρύβουν αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα αναζητά καλλιτέχνες που λατρεύουν τα βιντεοπαιχνίδια και τη sci-fi θεματολογία, οι οποίοι θα είναι ικανοί να δημιουργήσουν περιβάλλοντα που δεν ανήκουν στη Γη. Μάλιστα, οι αγγελίες κάνουν λόγο για νέους κόσμους, ενώ δε λείπει και μια αναφορά στο Θεατρικό έργο Άμλετ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Συγχρόνως, το στούντιο θέλει να προσλάβει και κάποιον ειδικό για πωλήσεις και monetization, με τη σχετική αγγελία να κάνει λόγο για live-service περιεχόμενο.

Για την ώρα οι fans δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο σαφές συμπέρασμα για το τι ετοιμάζει η ομάδα, αλλά οι περισσότεροι έμειναν έκπληκτοι με το ενδεχόμενο να μη μιλάμε για κάποια νέα περιπέτεια στον κόσμο του Disco Elysium, αλλά για ένα νέο και διαφορετικό sci-fi project, αφού οι δημιουργοί είχαν τονίσει στο παρελθόν πόσο χρόνο επένδυσαν στο σύμπαν που δημιούργησαν και πως σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν ξανά στο μέλλον.

Ακολουθούν οι περιγραφές των θέσεων εργασίας που άναψαν φωτιές στην κοινότητα.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Disco Elysium, στο review του για το Unboxholic.com, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε αναφέρει:

Το Disco Elysium είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Εκτός από τρομερά πρωτότυπο σε ένα συστημικό επίπεδο, είναι μια βαθύτατα ουμανιστική πολιτική εξερεύνηση, γεμάτη καυστικό χιούμορ και υπέροχους χαρακτήρες. Κάθε πτυχή του, από το art direction, τη μουσική, τη γραφή, τις ερμηνείες μέχρι… το interface, είναι ένα μικρό έργο τέχνης από μόνο του. Και τώρα, με την Final Cut έκδοση, έχει γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένο σαν εμπειρία. Ειλικρινά, δε θα σας πρότεινα αυτό το παιχνίδι μόνο αν μου λέγατε ότι έχετε αλλεργία στην ανάγνωση. Και ακόμα κι εκεί, θα επέμενα να το παλέψτε λίγο…

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.