Το Assassin's Creed έρχεται στο PUBG: Battlegrounds

Ubisoft και Krafton δίνουν τα χέρια
30 Ιουλίου 2022 17:41
Το Assassin's Creed έρχεται στο PUBG: Battlegrounds

Μπορεί τα πλάνα της Krafton να άλλαξαν και το The Callisto Protocol να μη διαδραματίζεται πλέον στον κόσμο του PUBG: Battlegrounds, ωστόσο τα cross-overs για το πασίγνωστο battle royale δεν πρόκειται να σταματήσουν, με την εταιρία να δίνει τώρα τα χέρια με τη Ubisoft.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, οι παίκτες του PUBG: Battlegrounds στις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μπορούν να περιμένουν ένα ειδικό event που θα βασίζεται στο πασίγνωστο και λατρεμένο Assassin’s Creed franchise. Ομοίως, ένα αντίστοιχο event βρίσκεται στα σκαριά και για την mobile έκδοση του παιχνιδιού, το PUBG: New State.

Το crossover των PUBG και Assassin's Creed έχει δρομολογηθεί για τις 17 Αυγούστου με 22 Σεπτεμβρίου στο βασικό παιχνίδι και θα περιλαμβάνει διάφορα κοσμητικά αντικείμενα, θεματικά στοιχεία στους χάρτες του battle royale και διάφορα συμβάντα. Αναλυτικότερα,  οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν ρούχα για τους χαρακτήρες τους, skins για το αλεξίπτωτά τους, emotes, charms για τα όπλα τους, sprays και πολλά αλλά. Όσον αφορά του χάρτες, ο Haven θα κρύβει ένα Animus και διάφορες γωνίες για Leap of Faith.

Από την άλλη, στο New State Mobile θα έρθουν πάνω από 30 Assassin's Creed κοστούμια, μεταξύ των οποίων η θρυλική στολή του Ezio, skins για τα όπλα βασισμένα στον Shay και ειδικά Assassin's Creed κουτιά με άλλα αντικείμενα εντός τους. Παράλληλα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν από κάτι για κάθε μέρα που θα συνδέονται στο παιχνίδι από τις 18 Αυγούστου μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η Krafton υποσχέθηκε πως αυτό θα αλλάξει σύντομα.