Αποκαλύφθηκε το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store  

Ένα διαφορετικό παιχνίδι σε στιλ αυτή την εβδομάδα

Αποκαλύφθηκε το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Η Epic Games αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store, το οποίο θα μπορείτε να το αποκτήσετε την ερχόμενη Πέμπτη. Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό σε στιλ τίτλο, σε σχέση με το Lawn Mowing Simulator που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην “Free Games” κατηγορία.

Έτσι, από την Πέμπτη, 4 Αυγούστου, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δικό σας, χωρίς κανένα κόστος, το Unrailed!, ένα παιχνίδι που έχει το “στιλάκι” του Minecraft, αλλά έχει παράλληλα ένα ιδιαίτερο gameplay. Σε αυτό το co-op multiplayer παιχνίδι θα πρέπει να “δουλέψετε” μαζί με τους φίλους σας και να δημιουργήσετε μια σιδηροδρομική γραμμή σε ατελείωτους generated κόσμους. Ωστόσο, αυτό το εγχείρημα θα είναι αρκετά δύσκολο, μιας και θα συναντήσετε σε κάθε κόσμο διάφορα εμπόδια που θα εκτροχιάζουν το τρένο σας.

Εμείς, όπως πάντα, θα σας ενημερώσουμε με σχετική είδηση όταν το Unrailed! Γίνει διαθέσιμο στην υπηρεσία. Μην ξεχνάτε, πως αυτή τη στιγμή μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα simulator παιχνίδι, για λίγες ημέρες ακόμα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων