Apex Legends: Η νέα χαρακτήρας αποκαλύφθηκε – Κλείδωσε η ημερομηνία της 14ης σεζόν

Δείτε το νέο Stories from the Outlands βίντεο
26 Ιουλίου 2022 23:27
Apex Legends: Η νέα χαρακτήρας αποκαλύφθηκε – Κλείδωσε η ημερομηνία της 14ης σεζόν

Η Respawn Entertainment συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη του Apex Legends, το οποίο ετοιμάζεται τώρα να υποδεχθεί την 14η σεζόν του. Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο νέος κύκλος θα έχει τίτλο ‘Hunted’ και είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στις 9 Αυγούστου.

Όπως συνηθίζεται με τις νέες σεζόν του Apex, πέρα από το νέο battle pass, και το ρόστερ του battle royale τίτλου θα εμπλουτιστεί. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι θα προστεθεί η Vantage, μια κατά βάση ranged χαρακτήρας που ειδικεύεται στη χρήση sniper rifles. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της, η Vantage είναι γεννημένη ως η ‘ultimate survivalist’, αφού είναι κόρη μιας εγκληματίας που καταδικάστηκε λανθασμένα και τη γέννησε μόνη της σε έναν απομονωμένο και παγωμένο πλανήτη.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το backstory της, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο Stories from the Outlands βίντεο του Apex μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Τέλος, η νέα σεζόν αναμένεται να αλλάξει και τον λατρεμένο αρχικό χάρτη Kings Canyon, ενώ θα ανεβάσει ξανά το Level Cap για τους βετεράνους παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα αυτή χαρακτήρας, καθώς και η 14η σεζόν περιεχομένου προορίζονται για τις εκδόσεις του παιχνιδιού στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Switch. Το Apex Legends Mobile των Android και iOS είναι ξεχωριστή κυκλοφορία με δικές του σεζόν και άλλο περιεχόμενο.

Για την ιστορία, πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Respawn ξεκίνησε τις προσλήψεις και για ένα single-player παιχνίδι στον κόσμο του Apex Legends. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.