Μπορείτε να κερδίσετε αυτό το gaming πακέτο αφιερωμένο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με αφορμή την ταινία του στο Disney+
10 Ιουλίου 2022 15:46
Μπορείτε να κερδίσετε αυτό το gaming πακέτο αφιερωμένο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πριν μερικές ημέρες έγινε διαθέσιμη στο Disney+ η ταινία RISE, η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή και την άνοδο του πρωταθλητή του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με αφορμή, λοιπόν, την πρεμιέρα και συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τη Disney, το Xbox αποφάσισε να χαρίσει άλλη μια συλλεκτική κονσόλα. Για την ακρίβεια, ετοίμασε ένα ολόκληρο gaming πακέτο με εικαστικό από το RISE, το οποίο περιλαμβάνει ένα Xbox Series S διακοσμημένο με τον αθλητή να κρατά δύο μπάλες του μπάσκετ, ένα χειριστήριο με αντίστοιχο εικαστικό, ένα Xbox Wireless Headset, μια φορητή οθόνη και μια θήκη μεταφοράς που επίσης έχει ιδιαίτερες πινελιές στο εσωτερικό της.

Το Xbox και η Disney κληρώνουν περισσότερα από ένα τέτοια πακέτα, με τον διαγωνισμό να αφορά τους fans παγκοσμίως. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθώντας της οδηγίες που περιλαμβάνει το tweet που ακολουθεί.

Για την ιστορία, στην ταινία τον Γιάννη υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada, την μητέρα του Βερόνικα, η Yetide Bataki (This is Us, American Gods), τον πατέρα του Τσαρλς, ο Dayo Okeniyi, ενώ τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο ενσαρκώνουν οι Ral Agada, Elijah Sholanke και Jaden Osimuwa.

Τη σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας υπογράφει ο Akin Omotoso (Catching Feelings), την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε ο Bernie Goldman (300) και, τέλος, ο Arash Amel, γνωστός για τη δουλειά του στο "A Private War" με την Rosamund Pike, έχει αναλάβει το σενάριο.

Να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας έλαβαν χώρα εντός του 2021 σε διάφορες γειτονιές της Κυψέλης και στα Σεπόλια, ενώ το budget ξεπέρασε τα €16 εκατομμύρια.