WoW Classic: Επιτέλους αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του Wrath of the Lich King

Ύστερα από το leak της ίδιας της Blizzard
26 Ιουλίου 2022 09:05
WoW Classic: Επιτέλους αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του Wrath of the Lich King

Πριν μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η Blizzard διέρρευσε από μόνη της την ημερομηνία κυκλοφορίας του Wrath of the Lich King Classic. Λίγα λεπτά μετά, η εταιρία έσβησε το post, αλλά τώρα, μέσα από μία ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε το νέο expansion του WoW Classic.

Η αναμονή τελειώνει μάς λέει η Blizzard στο νέο trailer του expansion και αποκαλύπτει ότι θα μπορείτε να το απολαύσετε στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Για να το γιορτάσει, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε bonus XP από τώρα μέχρι την κυκλοφορία του expansion, σε ένα event που ονομάζει "Joyous Journeys."

Εκτός από το αρχικό-κλασσικό περιεχόμενο -που ίσως γνωρίζετε- η Blizzard θα φέρει και βελτιωμένη έκδοση του Barber Shop, achievements, boost για να πάτε level 70, σε περίπτωση που δεν παίξατε το Burning Crusade, καθώς και προσωπικές βαθμολογίες στην Arena για το PVP.

Όπως συμβαίνει με το WoW Classic και το Burning Crusade Classic, το Wrath of the Lich King Classic θα συμπεριληφθεί στην υπάρχουσα συνδρομή του WoW χωρίς επιπλέον κόστος.

Το Wrath of the Lich King Classic θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.