WoW Classic: Η Blizzard διέρρευσε κατά λάθος την ημερομηνία του Wrath of the Lich King

Μάλλον θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο
22 Ιουλίου 2022 15:42
WoW Classic: Η Blizzard διέρρευσε κατά λάθος την ημερομηνία του Wrath of the Lich King

Όπως μεταφέρει το WoW Head, η Blizzard διέρρευσε κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας του Wrath of the Lich King για το WoW Classic. Συγκεκριμένα, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, η εταιρία είχε ανεβάσει μία εικόνα στο επίσημο site του παιχνιδιού με μία εικόνα του θρυλικού Lich King και μία περιγραφή που έλεγε: Ο Lich King θα επιστρέψει στις 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Λίγη ώρα μετά, αυτή η φωτογραφία εξαφανίστηκε «ως δια μαγείας», αλλά ότι ανεβαίνει στο ίντερνετ δύσκολα χάνεται και πλέον μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Εκτός από το αρχικό-κλασσικό περιεχόμενο -που ίσως γνωρίζετε- η Blizzard θα φέρει και βελτιωμένη έκδοση του Barber Shop, achievements, boost για να πάτε level 70, σε περίπτωση που δεν παίξατε το Burning Crusade, καθώς και προσωπικές βαθμολογίες στην Arena για το PVP.

Όπως συμβαίνει με το WoW Classic και το Burning Crusade Classic, το Wrath of the Lich King Classic θα συμπεριληφθεί στην υπάρχουσα συνδρομή του WoW χωρίς επιπλέον κόστος.

Έτσι, φαίνεται πως οι νέες περιπέτειες με το επερχόμενο expansion του WoW Classic, θα ξεκινήσουν σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Μέχρι να αποκαλυφθεί κάτι επίσημα από την Blizzard, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, διότι μπορεί να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή.