Yakuza 8: Πρώτες εικόνες και πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς

Οι οποίες αποκαλύφθηκαν με τον πιο περίεργο τρόπο
19 Ιουλίου 2022 22:42
Yakuza 8: Πρώτες εικόνες και πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς

Τα πρώτα πλάνα από το νέο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς Yakuza αποκαλύφθηκαν με έναν πραγματικά ασυνήθιστο τρόπο. Συγκεκριμένα, όπως παρατήρησε το Famitsu, ο Ιάπωνας MMA αθλητής Mikuru Asakura επισκέφτηκε το Ryu Ga Gotoku Studio και ανάρτησε στο YouTube ένα βίντεο τουρ, το οποίο περιλαμβάνει πλάνα από το νέο παιχνίδι της σειράς.

Όπως γνωρίζαμε ήδη επίσημα, η ομάδα εργάζεται σε ένα sequel του Yakuza: Like A Dragon, το οποίο ήταν το έβδομο βασικό κεφάλαιο της σειράς και το πρώτο που είχε turn-based σύστημα μάχης. Στα νέα πλάνα, λοιπόν, βλέπουμε τον Ichiban Kasuga, πρωταγωνιστή του Like A Dragon, ο οποίος έχει πλέον μαζεμένα σε αλογοουρά τα χαρακτηριστικά του μαλλιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο του MMA αθλητή επιβεβαιώνει επίσης πως τα γεγονότα του τίτλου θα λαμβάνουν χώρα σε μια νέα πόλη, ενώ ο ίδιος ο Mikuru θα εμφανίζεται στο παιχνίδι.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω, μαζί με μερικά στιγμιότυπά του που δείχνουν σκηνές από το Yakuza 8.

Για την ιστορία, αυτό θα είναι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς χωρίς τον αρχικό δημιουργό της, Toshihiro Nagoshi. Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ο βετεράνος της SEGA αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, για να ιδρύσει ένα νέο στούντιο με τη NetEase.

Tags: