Η εξαγορά της Bungie από τη Sony μόλις ολοκληρώθηκε!

“Welcome to the PlayStation family”
15 Ιουλίου 2022 22:22
Η εξαγορά της Bungie από τη Sony μόλις ολοκληρώθηκε!

Στις αρχές του έτους, η Sony έριξε «βόμβα» με μία δήλωσή της που έλεγε ότι σκοπεύει να εξαγοράσει την Bungie, τους δημιουργούς των Halo και Destiny παιχνιδιών. Αυτή η δήλωση είχε έρθει λίγο μετά την εξαγορά-μαμούθ της Activision από την Microsoft και τώρα, όπως μάθαμε, η Bungie ανήκει πλέον στο δυναμικό της οικογένειας του PlayStation.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media του PlayStation, έγινε γνωστό, ότι η συμφωνία για την απόκτηση της Bungie μόλις ολοκληρώθηκε και είναι επίσημα στο δυναμικό του PlayStation.

Η συμφωνία για την απόκτηση της Bungie έκλεισε. Τώρα, λοιπόν, μπορούμε να πούμε επίσημα…καλώς ήρθες στην οικογένεια του PlayStation.

Οι πληροφορίες που είχε μεταφέρει τον Ιανουάριο το Gamesindustry.biz, η συγκεκριμένη εξαγορά κόστισε στη Sony $3.6 δισεκατομμύρια. Από την πλευρά της, η Bungie μέσα από ένα δελτίο Τύπου, είχε τονίσει πως θα διατηρήσει την ανεξαρτησία της, όντας θυγατρική της Sony Interactive Entertainment, ενώ θα παραμείνει ένα στούντιο με multiplatform κυκλοφορίες και την ικανότητα να αυτοεκδίδει τους τίτλους της.

Θα συνεχίσει την υποστήριξη στο Destiny 2, αλλά ταυτόχρονα έχει στα σκαριά και ένα νέο IP.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.