Tα δέκα παιχνίδια που έχουν συζητηθεί περισσότερο το 2022 στο Twitter

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε τη λίστα
13 Ιουλίου 2022 19:55
Tα δέκα παιχνίδια που έχουν συζητηθεί περισσότερο το 2022 στο Twitter

Όπως συνηθίζει, το Twitter μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέα στατιστικά για τα βιντεοπαιχνίδια που έχουν συζητηθεί περισσότερο στην πλατφόρμα μέσα στο πρώτο μισό του 2022.

Στην πρώτη θέση της λίστα συναντάμε για άλλη μια φορά το Genshin Impact. Το παιχνίδι-φαινόμενο της miHoYo συνεχίζει να διαγράφει μια άκρως εντυπωσιακή πορεία και έτσι οι gamers παγκοσμίως δε σταμάτησαν να μιλάνε για αυτό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η δεύτερη θέση είναι αυτή τη φορά εντελώς διαφορετική και ανήκει στο Wordle. Πρόκειται για το δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι εύρεσης λέξεων, το οποίο έχει γίνει viral από τις αρχές της χρονιάς και η τόσο υψηλή θέση του είναι σίγουρα εντυπωσιακή, μιας και απευθύνεται μόνο στους αγγλόφωνους gamers.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν γνωστά παιχνίδια υπηρεσίες, όπως το Apex Legends και το Valorant, ενώ την έβδομη θέση καταλαμβάνει το Elden Ring. Η σκληροπυρηνική εμπειρία της FromSoftware όχι απλώς τα έχει πάει περίφημα σε πωλήσεις, αλλά είναι και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια της βιομηχανίας, όπως αποδεικνύεται τώρα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τη λίστα με τα δέκα παιχνίδια για τα οποία έγιναν τα περισσότερα tweets στο πρώτο μισό του 2022. Να σημειωθεί πως εντός των παρενθέσεων αναφέρεται η περσινή κατάταξη των εν λόγω τίτλων.

  1. Genshin Impact (1)
  2. Wordle (Νέο)
  3. Ensemble Stars (3)
  4. Final Fantasy (4)
  5. Project Sekai (9)
  6. Apex Legends (2)
  7. Elden Ring (Νέο)
  8. Fate/Grand Order (5)
  9. Valorant (Νέο)
  10. The Legend of Zelda (Νέο)

Άλλη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία από τη νέα αναφορά του Twitter είναι πως η χώρα που έκανε τα περισσότερα tweets για βιντεοπαιχνίδια μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι η Ιαπωνία. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και στην τρίτη η Νότια Κορέα. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που εμφανίζεται στην πρώτη 10άδα, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.