Το Kirby's Dream Buffet είναι το νέο παιχνίδι της σειράς με άρωμα Fall Guys! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έρχεται για να καλύψει τις καλοκαιρινές λιγούρες
12 Ιουλίου 2022 22:41
Το Kirby's Dream Buffet είναι το νέο παιχνίδι της σειράς με άρωμα Fall Guys! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, η Nintendo ανακοίνωσε το νέο κεφάλαιο της σειράς Kirby, το Kirby's Dream Buffet που έρχεται για τις…λιγούρες του καλοκαιριού.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι που βάζει διάφορους παίκτες που ελέγχουν τους δικούς τους Kirby να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε τέσσερις γύρους χαοτικής δράσης. Η ιδιαιτερότητα είναι πως το κεντρικό θέμα του παιχνιδιού και κατ’ επέκταση των πιστών είναι το φαγητό!

Κάπως, έτσι, οι παίκτες θα τρέχουν σε…πεντανόστιμα επίπεδα, συλλέγοντας φράουλες, καθώς ο Kirby μεγαλώνει, ρίχνοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες εκτός πίστας και χρησιμοποιώντας τα… Copy Food Abilities για να πάρουν τη νίκη.

Η Nintendo τονίζει πως το παιχνίδι θα προσφέρει προσβάσιμο gameplay για όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανοτήτων, αποτελώντας ωστόσο μια υγιής πρόκληση για όσους θέλουν να ικανοποιήσουν τη λιγούρα τους για «φιλικό ανταγωνισμό».

Το Kirby's Dream Buffet αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του καλοκαιριού και η διάθεσή του θα γίνει αποκλειστικά μέσα από το eShop του Nintendo Switch. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.