Βρέθηκαν πλάνα από το χαμένο Kirby platformer παιχνίδι του GameCube

Από την μακρινή E3 2005
01 Ιουνίου 2022 00:25
Βρέθηκαν πλάνα από το χαμένο Kirby platformer παιχνίδι του GameCube

Μετά από τουλάχιστον 15 χρόνια, το χαμένο Kirby platformer παιχνίδι του GameCube εμφανίστηκε ξανά!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο χρήστης του YouTube Foulowe59 ανάρτησε στο κανάλι του ένα μοντάζ gameplay πλάνων, τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν στο booth της Nintendo από τη μακρινή πλέον E3 2005. Εκεί ήταν που το παιχνίδι είχε παρουσιαστεί στο πλαίσιο ενός demo reel που αφορούσε διάφορες επερχόμενες κυκλοφορίες των GameCube και Nintendo DS. Βέβαια, όχι μόνο το παιχνίδι δεν είδε ποτέ ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πλέον έχουν περάσει τόσα χρόνια που δεν υπάρχει -τουλάχιστον φέτος- ούτε E3!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι fans αναφέρονται στο project ως ‘Kirby GCN’ και παρόλο που είχε ανακοινωθεί επίσημα, με τη Nintendo να δημοσιεύει κάποια screenshots, τελικά ακυρώθηκε. Μάλιστα, δεν είναι το μόνο 3D Kirby παιχνίδι που αναπτυσσόταν για το GameCube και ακυρώθηκε αθόρυβα από τη Nintendo, η οποία τράβηξε την πρίζα από συνολικά τρία projects εκείνη την εποχή.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα ολοκαίνουργια πλάνα που δείχνουν μερικές side-scrolling πίστες, ορισμένες μεγαλύτερες 3D περιοχές, καθώς και διάφορες από τις ικανότητες αντιγραφής του χαρακτήρα.

Για την ιστορία, το πρώτο πλήρως 3D βασικό κεφάλαιο της σειράς Kirby έμελλε να καταφθάσει τελικά φέτος. Ο λόγος γίνεται για το Kirby and the Forgotten Land που κατάφερε να αποσπάσει θετικές κριτικές και σχόλια από μέσα και παίκτες αντίστοιχα. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τίτλο του Nintendo Switch, πατώντας εδώ θα βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας.