Η κορεάτικη σειρά Kingdom απέκτησε επίσημο βιντεοπαιχνίδι από το Netflix

Ενισχύει το Netflix τις προσπάθειές του στο gaming τμήμα του
11 Ιουλίου 2022 23:15
Η κορεάτικη σειρά Kingdom απέκτησε επίσημο βιντεοπαιχνίδι από το Netflix

Το Kingdom μια από τις πιο δημοφιλείς κορεάτικες σειρές του Netflix θα αποκτήσει σύντομα το επίσημο βιντεοπαιχνίδι. Όπως ανακοίνωσε ο streaming κολοσσός αναπτύσσεται το Kingdom: The Blood, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει τον κατάλογο παιχνιδιών που προσφέρει μέσω της εφαρμογής του, εντελώς δωρεάν. 

Το Kingdom: The Blood αναπτύσσεται από την Action Square και είναι ένα single-player αλλά και multiplayer action RPG, που θα κυκλοφορήσει σε PC και φορητές συσκευές

Το story mode του θα ακολουθεί την πλοκή της σειράς, η οποία διαδραματίζεται στην Κορέα του 16ου αιώνα και θα σας βάλει αντιμέτωπους με δεκάδες ορδές αιμοδιψών ζόμπι. 

Στο multiplayer κομμάτι, μαθαίνουμε ότι θα υπάρχει Conquest mode, ένα multi-boss battle mode και PvP μάχες, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα, με ρουχισμό που θα είναι ιστορικά ακριβής. Μάλιστα, η Action Square λέγεται ότι προσέλαβε έναν ειδικό Κορεάτη ξιφομάχο για το motion capture της hack 'n' slash δράσης του. 

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα επερχόμενο βιντεοπαιχνίδια που έρχονται από το Netflix και θα βασίζονται στις πιο δημοφιλείς σειρές του, όπως La Casa De Papel και Shadow and Bone