Η Respawn προσλαμβάνει για single-play παιχνίδι στον «κόσμο του Apex Legends»

Πες ότι είσαι Titanfall, χωρίς να πεις ότι είσαι Titanfall...
11 Ιουλίου 2022 08:17
Η Respawn προσλαμβάνει για single-play παιχνίδι στον «κόσμο του Apex Legends»

Όπως φαίνεται, πέρα από το τακτικό φρεσκάρισμα του Apex Legends και του Apex Legends Mobile που μόλις κυκλοφόρησε, καθώς και την ανάπτυξη STAR WARS Jedi: Survivor, η Respawn Entertainment καταπιάνεται συγχρόνως και με ένα ακόμη παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, όπως παρατήρησε το μέσο Dextero, η ομάδα ανάπτυξης έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της διάφορες αγγελίες θέσεων εργασίας, αναζητώντας μεταξύ άλλων προσωπικό και για ένα “Apex Universe FPS Incubation Title”. Η εν λόγω αγγελία αφορά ένα ολοκαίνουργιο single-player παιχνίδι που αναφέρεται πως θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Apex.

Αναλυτικότερα, η περιγραφή της αγγελίας τονίζει:

Αυτός ο νέος single-player τίτλος είναι η παιδική χαρά που ονειρεύεται κάθε developer, έχοντας την ελευθερία της καινοτομίας που προσφέρει αυτό το μοναδικό σύμπαν. Τα αναγνωρισμένα από τους κριτικούς multi-platform παιχνίδια μας ανέκαθεν ακολουθούσαν το μότο «η διασκέδαση έρχεται πρώτη», με την πεποίθηση πως οι εξαιρετικές ιδέες μπορούν να προέλθουν από τον οποιονδήποτε, κάτι που επιτρέπει στη δημιουργικότητα να λάμψει και στα άτομα να διαμορφώνουν το παιχνίδι με ουσιαστικούς τρόπους.

Πέρα από το γεγονός ότι η αγγελία αυτή επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός νέο single-player Apex παιχνιδιού, το ιδιαίτερα ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η Respawn δεν αναφέρεται σε αυτό ως το Titanfall 3, παρόλο που τα Titanfall είχαν κυκλοφορήσει πριν το Apex Legends, με τα γεγονότα του battle royale να λαμβάνουν χώρα στο ίδιο σύμπαν.

Ενδεχομένως η Respawn να ήθελε να προσκλίσει περισσότερους developers με αυτόν τον τρόπο, μιας και το Apex Legends είναι πλέον σαφώς πιο γνωστό. Από την άλλη, ενδέχεται η ομάδα να ήθελε να αποφύγει τη ρητή αναφορά στο Titanfall, μιας και οι προσλήψεις για ένα νέο θα έκαναν ‘spoil’ την έκπληξη.

Μένει να δούμε, λοιπόν, τι ετοιμάζει το στούντιο της EA.