Νέο μεγάλο ορόσημο πωλήσεων για το εξαιρετικό co-op παιχνίδι It Takes Two

Όπως αποκάλυψε η ομάδα ανάπτυξης
08 Ιουλίου 2022 22:15
Νέο μεγάλο ορόσημο πωλήσεων για το εξαιρετικό co-op παιχνίδι It Takes Two

Το It Takes Two, το ιδιαίτερο συνεργατικό παιχνίδι του Josef Fares, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάρτιο του περασμένου έτους, μόλις έφτασε ένα νέο ορόσημο πωλήσεων. Συγκεκριμένα, μετρώντας πλέον περίπου ενάμιση χρόνο στην αγορά, το παιχνίδι έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από επτά εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για την ιστορία, τελευταία φορά είχαμε ενημερωθεί για την εμπορική πορεία του τίτλου τον Φεβρουάριο, όταν το It Takes Two είχε αγγίξει τις πέντε εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτό σημαίνει πως εξακολουθεί να τα πηγαίνει περίφημα, προσελκύοντας άλλους δύο εκατομμύρια gamers μέσα στο τελευταίο εξάμηνο.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της ομάδας:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το It Takes Two είναι μια αποκλειστικά co-op εμπειρία, στην οποία δύο παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους ενός παντρεμένου ζευγαριού που σκέφτεται να χωρίσει, όταν ξαφνικά παγιδεύονται σε δύο παιδικά παιχνίδια της κόρης τους, βιώνοντας μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη σχέση τους.

Στο review του για τους Unboxholics, ο Σάκης Καρπάς αναφέρει:

Το It Takes Two, χωρίς να είναι αψεγάδιαστο, είναι κατά την άποψή μου το “τέλειο” βιντεοπαιχνίδι. Εκτός από ένα ξέφρενο, πλούσιο, εθιστικό και καλοστημένο gameplay, πραγματεύεται ένα πολύ ευαίσθητο και σοβαρό θέμα και το επικοινωνεί χειρουργικά και με αριστουργηματικό τρόπο. Μπορώ με ευκολία να πω πως θέτει ήδη υποψηφιότητα για να μπει στις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια της τρέχουσας χρονιάς και αδιαμφισβήτητα είναι το καλύτερο co-op παιχνίδι που θα παίξετε τελευταία! Τα ζευγάρια και δει, τα ζευγάρια με παιδί(ά), παίξτε το.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το It Takes Two αναμένεται να γίνει και ταινία. Τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει το Amazon και μάλιστα το καστ ενδέχεται να περιλαμβάνει τον Dwayne Johnson. Περισσότερα σχετικά με το project μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.