RoboCop: Rogue City  | Πρώτο gameplay από το παιχνίδι του θρυλικού χαρακτήρα των 80s! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο οποίο επιστρέφει και ο αρχικός ηθοποιός
07 Ιουλίου 2022 20:45
RoboCop: Rogue City  | Πρώτο gameplay από το παιχνίδι του θρυλικού χαρακτήρα των 80s! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Nacon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα gameplay πλάνα του RoboCop: Rogue City, στο πλαίσιο του ειδικού event της Nacon Connect 2022.

Το RoboCop: Rogue City, λοιπόν, είναι ένα first person shooter, το οποίο μας καλωσορίζει στο Detroid. Μια πόλη που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, αφού το έγκλημα καλπάζει, με ανθρώπους να παλεύουν για τα βασικά, την ώρα που άλλοι ζουν ζωές βουτηγμένες στα πλούτη. Ο χαρακτήρας που ελέγχουμε δεν είναι άλλος από τον RoboCop, ένα cyborg του αστυνομίας, το οποίο έχει αναλάβει να επαναφέρει την τάξη και να προστατέψει την πόλη.

Φυσικά, η επιστροφή του RoboCop δε θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένη, χωρίς τον άνθρωπο που έδωσε τόσο χαρακτήρα στον ρόλο. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης Teyon αποκάλυψε ότι ο Peter Weller θα επιστρέψει για να δώσει τη φωνή του στο παιχνίδι.

Το RoboCop: Rogue City αναμένεται να κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, PS5, Xbox Series X|S και Nintendo Switch τον Ιούνιο του 2023. Δείτε το πρώτο gameplay trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.